Οι φίλοι της Ομόνοιας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλα τα φιλικά της ομάδας τους στην Πολωνία μέσα από το νεοσύστατο κανάλι της ομάδας το ΟΜΟΝΟΙΑ TV.
Είδαν, ή καλύτερα δεν είδαν την ομάδα τους να βάζει γκολ και αυτό τους προβλημάτισε ιδιαίτερα όντας σε ένα χρονικό σημείο… κάτι λιγότερο από ενάμιση εβδομάδα για το πρώτο επίσημο παιχνίδι.
Όσοι παρακολουθήσαν τα φιλικά θα διαπίστωσαν ότι το θέμα δεν είναι τόσο επιθετικό όσο οργανωτικό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι υπεύθυνοι του προγραμματισμού δεν κοιτάζουν και για επιθετική ενίσχυση (το ψάχνουν και για επιθετικό).
Η ομάδα δεν δημιουργεί φάσεις και όταν η μπάλα δεν φτάνει με καλές προϋποθέσεις στους επιθετικούς, αυτοί δεν μπορούν να σκοράρουν.
Μέσα από την ομάδα βγαίνει εδώ και καιρό ότι το παλεύουν για επιτελικό μέσο αλλά σήμερα το ημερολόγιο γράφει 15 Ιουλίου, στις 25 του μήνα η ομάδα παίζει ευρωπαϊκό και ακόμα στις προπονήσεις δεν υπάρχει αυτός ο ποδοσφαιριστής.
Θα πρέπει άμεσα να κλείσει αυτό το θέμα ώστε η νέα προσθήκη να μπορέσει να βρεθεί σε θέση να βοηθήσει αν χρειαστεί για κάποια λεπτά στο πρώτο παιχνίδι και για περισσότερα στον επαναληπτικό την 1η Αυγούστου.
Η άλλη επιλογή είναι, ο Νταμπράουσκας να βρει τη λύση εκ των έσω, δηλαδή έναν συνδυασμό ποδοσφαιριστών που θα παίξουν στην μεσαία γραμμή και θα είναι καλοί ανασταλτικά αλλά να μπορέσουν να βοηθήσουν και στην δημιουργία φάσεων.

Χρίστος Χρίστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ενδιαφέρει την Ομόνοια: Ενίσχυση με Λεονάρντο!

Ψάχνει παίκτη στην θέση του η Ομόνοια, αλλά…