Οι Έντουαρντ Ιορντανέσκου και Ρόναλντ Κούμαν γνωστοποίησαν τις ενδεκάδες με τις οποίες θα παραταχθούν Ρουμανία και Ολλανδία αντίστοιχα, στη μεταξύ τους νοκ-άουτ κόντρα με φόντο τα προημιτελικά του Euro 2024.

Η Ρουμανία ήταν η κερδισμένη της τετραπλής ισοβαθμίας του 5ο ομίλου (όλες οι ομάδες τερμάτισαν με 4 πόντους) καθώς όχι μόνο πήρε την πρόκριση αλλά εξασφάλισε και την πρωτιά, γεγονός που την έφερε στη φάση των 16 του Euro 2024 απέναντι στην 3η του 4ου ομίλου, Ολλανδία.

Οι δύο ομάδες μετρούν ήδη αντίστροφα για τη μεταξύ τους μάχη με έπαθλο ένα εισιτήριο για τα προημιτελικά (2/7, 19:00), με τους Έντουαρντ Ιορντανέσκου και Ρόναλντ Κούμαν να κάνουν γνωστές τις συνθέσεις των δύο ομάδων περίπου μία ώρα πριν από τη σέντρα στην “Αλιάντς Αρένα”.

Ο Βαλκάνιοι παρατάχτηκαν με διάταξη 4-5-1 και τον Ντραγκούς αιχμή του δόρατος ενώ οι οράνιε εμπιστεύτηκαν το κλασικό τους 4-3-3, με τον Ντεπάι στην κορυφή και τους Χάκπο και Μπέρχβαϊν στηρίγματά του στις πτέρυγες.

Η ενδεκάδα της Ρουμανίας: Νίτα, Ράτιου, Ντραγκούσιν, Μπούρτσα, Μόγκος, Μ. Μάριν, Μαν, Στάντσιου, Ρ. Μάριν, Χάτζι, Ντραγκούς

Η ενδεκάδα της Ολλανδίας: Φερμπρούχεν, Ντάμφρις, Ντε Φράι, Φαν Ντάικ, Άκε, Σχάουτεν, Σίμονς, Ρέιντερς, Μπέρχβαϊν, Ντεπάι, Χάκπο