Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε πως το Euro 2024 θα είναι το τελευταίο του, με την Πορτογαλία να αποκλείεται στα προημιτελικά του.
Στα 39 του χρόνια ο CR7 έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με την Αλ Νασρ και ουδείς γνωρίζει τι επιφυλάσσει η συνέχεια, αν δηλαδή ο Πορτογάλος σταρ αποφασίσει να βάλει τελεία στην σπουδαία καριέρα του ή αν θα συνεχίσει.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε σε ρουμάνικο iAM SPORT, ο παλαίμαχος επιθετικός των Γιουβέντους, Τσέλσι, Άντριαν Μούτου, και νυν προπονητής της Κλουζ ο λόγος που ο Ρονάλντο δεν έχει αποσυρθεί ακόμη είναι διότι θέλει να αγωνιστεί μαζί με τον γιο του, Κριστιάνο Τζούνιορ.
“Νομίζω ότι το πραγματικό κίνητρο του Κριστιάνο Ρονάλντο αυτή τη στιγμή, κι ο λόγος που δεν έχει αποσυρθεί ακόμη, είναι ότι θέλει να παίξει τουλάχιστον έναν επίσημο αγώνα με τον γιο του, Κριστιάνο Τζούνιορ, και για αυτόν τον λόγο δεν το βάζει κάτω.
Λοιπόν, στην Αλ Νασρ είναι δυνατό. Αν ήταν σε άλλη ομάδα, δεν ξέρω, στη Ρεάλ θα ήταν πιο δύσκολο. Αλλά το να παίξουν ένα ημίχρονο μαζί σε έναν χρόνο δεν νομίζω ότι είναι αδύνατο”.