Το βράδυ της Τρίτης, 25 Ιουνίου, στις 19:30, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γιορτή βραβεύσεων της Κυπριακής Ομοσπονδίας Χάντμπολ που αφορά τη σεζόν 2022-23. Η τελετή θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού.
Στην εκδήλωση θα τιμηθούν οι ομάδες που διακρίθηκαν στις διοργανώσεις ΟΠΑΠ Ανδρών, Γυναικών και Β’ κατηγορίας, καθώς και οι ομάδες που πήραν τη δεύτερη θέση στα πρωταθλήματα. Θα βραβευθούν ακόμη όσες ομάδες πρώτευσαν στις μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες.
Βραβεία θα δοθούν, επίσης, στους πρώτους σκόρερ των μεγάλων κατηγοριών, στον καλύτερο έφηβο και την καλύτερη νεανίδα. Επιπρόσθετα, θα τιμηθούν οι ομάδες ήθους και αυτές που κατέγραψαν επιτυχίες στο πρωτάθλημα Beach Handball.

Τιμές στην Εθνική Ανδρών του 1995
Ξεχωριστή στιγμή στη βραδιά θα αποτελέσει η βράβευση των μελών της αποστολής της Εθνικής ομάδας Ανδρών, που είχε παίξει απέναντι στην Τουρκία το 1995 στο Εσκί Σεχίρ, στον πρώτο αγώνα που κυπριακή ομάδα αγωνίστηκε σε τουρκικό έδαφος, μετά την τουρκική εισβολή. Ο αγώνας είχε γίνει στις 6 Απριλίου 1995. Λίγες ημέρες προηγουμένως είχε προηγηθεί η μεταξύ τους αναμέτρηση στη Λευκωσία στις 31 Μαρτίου.
Την ομάδα αποτελούσαν οι: Λοΐζος Χρυσοστόμου (Προπονητής), Απόστολος Μιχαήλ (Αρχηγός), Νικόλας Ονουφρίου, Αγαμέμνων Χατζηδάκης, Κώστας Κόκκινος, Στέλιος Παλάοντας, Παντελάκης Χριστοφή, Κλείτος Τσιόλης, Ζαχαρίας Ταουσιάνης, Φιλάρετος Φιλαρέτου, Νίκος Παλαιολόγου, Χρίστος Παλάοντας, Γιώργος Γονατάς, Σταύρος Βασιλειάδης, Μιχάλης Μαυρίδης, Χρίστος Χριστοδούλου, Σάββας Σάββα και Κώστας Κασπαρής.