Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο τεχνικός διευθυντής του Εθνικού, Απόστολος Μακρίδης.

Για τον Μπαντία: «Μια γνώριμη λύση, ήταν και ο μοναδικός προπονητής στον Εθνικό που πουλήθηκε στην ΑΕΚ. Έχει μια πολύ καλή μεθοδολογία, γνωρίζει τους πάντες, χαίρει εκτίμησης. Νομίζω έχουμε τη χημεία και γι’ αυτό έγινε η πρόσληψη. Δεν λέω πως η απόφαση για την επιλογή προπονητή δεν ήταν εύκολη, όμως δεν ήταν δύσκολο να τον πείσουμε. Μπορεί οικονομικά να ήταν πιο κάτω από αυτά που έψαχνε, αλλά ξέρει τα κατατόπια και ήταν και για τον ίδιο μια πιο ασφαλής επιλογή».

-Για τα θέματα ενίσχυσης: «Είμαστε προς το τέλος. Αποκτήσαμε ήδη πέντε παίκτες και θα αποκτήσουμε ακόμη 2-3 και τελειώνουμε. Θέλουμε αριστερό μπακ, εξτρέμ και επιθετικό. Είμαστε κοντά με τον Βενιζέλου. Μεγαλύτερο στοίχημα για τον Εθνικό είναι να καλύψουμε τα γκολ που χάνουμε από τον Καμπρέρα και τον Μάριο. Κλείσαμε τον Χουλιάν Μπονετό και τον Νικολά Αντερέγκεν. Σέρβοι, Αργεντίνοι και Ελλαδίτες ενσωματώνονται πιο εύκολα στην Κύπρο και γι’ αυτό πάντα εξετάζουμε τις συγκεκριμένες επιλογές. Είμαστε κοντά σε Βραζιλιάνο τερματοφύλακα».

-Για τον Καμπρέρα: «Κάναμε την προσπάθειά μας, ανήκει στην ομάδα του. Ξέρω πως έχει προτάσεις από 2-3 ομάδες από Κύπρο αλλά και από εξωτερικό από Ουγγαρία και Βουλγαρία. Γνωρίζω αλλά δεν μπορώ να πω ονόματα».

-Για τον Ηλία: «Πρόταση δεν ήρθε, θεωρώ όμως ότι θα φύγει. Έχει προϋποθέσεις για να φύγει. Έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο».

-Για την προετοιμασία: «Θα πάμε στην Πτολεμαΐδα στην Ελλάδα, θα κάνουμε φιλικά με Καλλιθέα και Ατρόμητο. Θα κάνουμε και στην Κύπρο με Απόλλωνα και Ανόρθωση».

Για τον στόχο στο νέο πρωτάθλημα: «Θέλουμε να κάνουμε μια καλή πορεία».