Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο παλαίμαχος άσος του ΑΠΟΕΛ, Τάκης Αντωνίου.

-Για τη μεταγραφική… κίνηση: «Δεν βλέπω από κανέναν τη διάθεση να κάνουν μεταγραφές… αεροδρομίου. Κινήσεις εντυπωσιασμού. Προσπαθούν να πάρουν καλούς παίκτες κι όχι ποδοσφαιριστές που μπορεί να αποδειχθούν… παλτά».

-Η άποψή του για τον Τεχέρα: «Έχω την καλύτερη άποψη. Είναι παίκτης-προσωπικότητα, ξέρει να δώσει ρυθμό, πότε να παίξει κάθετες ή να κρατήσει την μπάλα. Πιστεύω είναι ένας σίγουρος παίκτης, δεν έκανε λάθος το ΑΠΟΕΛ».

-Για Βιγιαφάνες: «Ήταν καλός παίκτης, ένα πολύ καλό 8άρι, τρέχει ακατάπαυστα και ξέρει ποδόσφαιρο. Δεν μπορεί να παίξει το ρόλο του δεκαριού. Δεν με στεναχώρησε που αποχώρησε».

-Για Κβιλιτάια: «Είναι διαφορετικά τα συναισθήματα μου. Δεν παρασύρομαι από αυτά τα… τρώει ξύλο, κατεβάζει μπάλα κ.λ.π. Αυτό που θέλω από τον επιθετικό το 2024 είναι να είναι αποτελεσματικός, γρήγορος, αν δεν είναι ταχύς να έχει γρήγορη εναλλαγή ποδιών. Στον Άρη μπορεί να αποδειχθεί λίρα εκατό με τους παίκτες που έχει γύρω του. Εκεί θέλουμε κάτι καινούριο, ελπίζω να καρποφορήσει η προσπάθεια που γίνεται».