Πρόκειται για μία είδηση που έκανε την εμφάνισή της πριν από μερικές ώρες και αφορά την Έβερτον. Για την ακρίβεια, είναι ένα θέμα που έχει ενθουσιάσει τους φίλους της ομάδας, από την στιγμή που εξακολουθούν να ζητούν την πώληση του club από τον Φαρχάντ Μοσίρι.

Αναλυτικότερα, έντονο ενδιαφέρον για την αγορά των «ζαχαρωτών» φαίνεται να έχει δείξει ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στη Γη. Σύμφωνα με το Bloomberg, μιλάμε για τον 10ο πλουσιότερο στον κόσμο!

Ο λόγος για τον Μάικλ Ντελ, τον ιδρυτή της Dell Technologies. Γεννημένος στο Χιούστον των ΗΠΑ το 1965, ο Ντελ φοίτησε στο Πανεπιστήμιο του Τέξας το 1983 ικανοποιώντας την επιθυμία των γονιών του να γίνει… γιατρός.

Ένα χρόνο μετά, έχοντας διαφορετικά πλάνα στο μυαλό του, ξεκίνησε τη δική του επιχείρηση με υπολογιστές, με μόλις 1.000 δολάρια. Μέσα σε μερικούς μήνες, είχε ήδη πουλήσει υπολογιστές αξίας 80.000 δολαρίων!

Τα πράγματα είχαν αρχίσει να παίρνουν νομοτελειακά ο δρόμο τους. Σε ηλικία 19 ετών, ο Ντελ αποφάσισε να αφήσει το πανεπιστήμιο για να αφοσιωθεί στην εταιρεία του, η οποία εισήχθη στο χρηματιστήριο λίγα χρόνια μετά, το 1988 για να γίνει αυτό που… είναι σήμερα.

Πέρασαν 40 χρόνια από την ίδρυσή της και ο Αμερικανός επιχειρηματίας, δισεκατομμυριούχος πια, ετοιμάζεται να… αναμειχθεί στο αγγλικό ποδόσφαιρο για λογαριασμό της Έβερτον.

Μένει να δούμε εάν οι εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα προχωρήσουν και η Έβερτον βρει τον «πολυπόθητο» νέο αγοραστή της.