Ο προπονητής της Αναγέννησης Δερύνειας Αντρέ Σκέμπρι μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

Για την Αναγέννηση: «Μιλήσαμε μαζί, μου άρεσαν οι άνθρωποι εκεί γιατί είναι νέοι και καταλάβουν από ποδόσφαιρο και θέλουν να δουλέψουν, γι’ αυτό ήθελα να πάω εκεί. Ήμουν στην Κ19 του Απόλλωνα για δύο χρόνια και ήταν σημαντική εμπειρία, όμως θέλω να κάνω και άλλα βήματα και πιστεύω ότι η Αναγέννηση είναι πολύ καλή περίπτωση».

Για το πως προέκυψε η αποχώρηση του από τον Απόλλωνα: «Μετά από τη συνομιλία μας με τον κ. Νίκο Κίρζη ήταν καλό για εμένα να αλλάξω περιβάλλον, θα ήταν καλό για εμένα να κάνω ένα άλλο βήμα. Ως παίκτης ξεκίνησα από κάτω και μετά βγήκα πάνω και σαν προπονητής έτσι θέλω να κάνω. Η Αναγέννηση πιστεύω ότι θα με βοηθήσει πολύ και θα την βοηθήσω».

Για τη Β’ Κατηγορία: «Μίλησα με αρκετό κόσμο και προπονητές, επειδή εγώ δεν παρακολουθούσα αρκετά την κατηγορία, όμως έμαθα πολλά πράγματα και έχω ανθρώπους δίπλα μου να με βοηθήσουν. Όμως πιστεύω με τη δουλειά που θα κάνουμε στην Αναγέννηση, θα είμαστε αρκετά καλοί».

Θα στηριχθείτε στους Κύπριους ποδοσφαιριστές; «Για τους νεαρούς Κύπριους είναι καλή ευκαιρία η β’ κατηγορία. Πρέπει να παίζουν πέντε Κύπριοι στην 11άδα τώρα».

Μπορούν να ανταποκριθούν; «Πιστεύω στους Κύπριους, δουλεύω μαζί τους τα τελευταία 3-4 χρόνια και πρέπει να τους δώσουμε τις ευκαιρίες».

Θα αποκτήσετε και κάποιους ξένους έτσι; «Προσπαθούμε να βρούμε καλούς ξένους που μπορούν να βοηθήσουν. Είναι νωρίς ακόμα, χρειαζόμαστε ακόμα μερικές εβδομάδες».

Για την Ομόνοια: «Ήμουν τέσσερα χρόνια στην Ομόνοια και μπορεί να μην ήταν οι καλές της σεζόν, όμως ήμουν πολύ χαρούμενος που ήμουν εκεί με τον κόσμο. Τώρα πάει πολύ καλά η Ομόνοια. Είναι μεγάλη ομάδα και γίνεται πολύ καλή δουλειά. Η Κύπρος χρειάζεται μία Ομόνοια δυνατή».

Για τον Απόλλωνα: «Ευχαριστώ τον Απόλλωνα και τον κ. Κίρζη για την ευκαιρία που μου έδωσε. Ευχαριστώ και τον κόσμο του Απόλλωνα για όλα όσα μου πρόσφερε. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις που θα βρίσκεσαι. Ευχαριστώ τον Απόλλωνα για όλα και τώρα συγκεντρώνομαι στον στόχο μου στην Αναγέννηση».

Τι σου αρέσει περισσότερο; Ποδοσφαιριστής ή προπονητής; Ποιο είναι το πιο δύσκολο; «Το πιο δύσκολο είναι προπονητής επειδή ασχολείσαι με χίλια πράγματα. Μου αρέσει περισσότερο προπονητής γιατί οι αποφάσεις σου παίζουν τον ρόλο. Δεν είναι one man show ο προπονητής και γι’ αυτό μου αρέσει».