Πώς είναι να θέλεις να γιορτάσεις μια ιδιαίτερη βραδιά στο γήπεδο με κάτι καλό, αλλά να καταγράφεις παράλληλα τη χειρότερη προσωπική σου επίδοση; Ο Χάρι Κέιν τα έκανε αυτά στο ματς της Αγγλίας με τη Σερβία στην πρεμιέρα των «τριών λιονταριών» στο φετινό Euro. Η νίκη και το ξεκίνημα με το δεξί, κάπως σώζουν την κατάσταση για εκείνον… 

Ο captain της εθνικής ομάδας της Αγγλίας βρέθηκε στο αρχικό σχήμα από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για να συνεισφέρει κι εκείνος στην προσπάθεια να έρθει η νικηφόρα πρεμιέρα. Μάλιστα, υπό τις οδηγίες του νυν ομοσπονδιακού κόουτς, τα «τρία λιοντάρια» έχουν μόνο θετικά αποτελέσματα σε εναρκτήριο παιχνίδι στις διοργανώσεις που έχουν συμμετάσχει από το 2018 και μετά!

Με την παρουσία του στο ματς με τους Σέρβους, ο Κέιν έχει πλέον τα περισσότερα παιχνίδια σε μεγάλα τουρνουά από κάθε άλλον στα χρονικά της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, μετρώντας 23 αναμετρήσεις!

Ωστόσο, στο χορτάρι όλα πήγαν στραβά για εκείνον. Με μόλις δυο επαφές σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού της Κυριακής, κατέγραψε τη χειρότερη επίδοση της θητείας του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του! Ποτέ ξανά δεν είχε τόση αναιμική παρουσία σε πρώτο ημίχρονο, όντας στην 11άδα της Αγγλίας, σε επίσημο παιχνίδι!