Με πολύ χιούμορ αντέδρασε ο Μάρκους Τουράμ όταν στη συνέντευξη Τύπου της Γαλλίας εν όψει του αγώνα με την Αυστρία τη Δευτέρα για το Euro 2024 ένας δημοσιογράφος τον αποκάλεσε… Κιλιάν.
«Κιλιάν; Εγώ είμαι πιο όμορφος. Δεν μοιάζω με χελωνονιντζάκι», ανέφερε ο 27χρονος επιθετικός της Ίντερ κάνοντας πλάκα με το παρατσούκλι του σούπερ σταρ της εθνικής Γαλλίας.
Στην ίδια συνέντευξη Τύπου, πάντως, ο Τουράμ δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την άνοδο της ακροδεξιάς στη Γαλλία, με βάση και τα αποτελέσματα στις ευρωεκλογές. «Η κατάσταση είναι θλιβερή, πάρα πολύ σοβαρή. Σοκαριστήκαμε μετά το άκουσμα των αποτελεσμάτων στα αποδυτήρια. Είναι η θλιβερή αλήθεια. Κάθε μέρα μεταδίδονται μηνύματα που βοηθούν αυτό το κόμμα να νικήσει, αλλά εμείς πρέπει να πάμε και να ψηφίσουμε. Πρέπει να παλέψουμε κάθε μέρα για να μη συμβεί ξανά αυτό, να μη νικήσει το RN. Στην εθνική όλοι μας, ελπίζω, μοιραζόμαστε την ίδια άποψη. Δεν έχω αμφιβολία. Όλοι μας λέμε να πάμε να ψηφίσουμε, αλλά ακόμα κι αυτό δεν αρκεί. Πρέπει να εξηγήσουμε πώς φτάσαμε εδώ, τη σοβαρότητα της κατάστασης. Είμαι εδώ χάρη στον πατέρα μου και έχω μάθει να είμαι ικανός να μιλάω. Δεν είναι πολύ περίπλοκο. Είναι η προσωπικότητα και η ανατροφή μου. Ξέρω ότι πολύς κόσμος με ακολουθεί και νιώθω υποχρέωση να στέλνω ένα μήνυμα»