Ο Νεοκλής Αβδάλας έκανε σήμερα (22/6) την τελευταία του προπόνηση με την Εθνική Ανδρών, καθώς θα συνεχίσει με την Εθνική Εβήβων.

Ο Νεοκλής Αβδάλας πήρε το βάπτισμα του πυρός σε επίπεδο προετοιμασίας στην Εθνική Ανδρών, ωστόσο σήμερα (22/6) έκανε την τελευταία του προπόνηση, καθώς ταξίδεψε για τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενσωματωθεί στην Εθνική Εφήβων, που προετοιμάζεται για το αντίστοιχο EuroBasket.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έδωσε χθες το πρώτο του φιλικό με αντίπαλο την Πολωνία και συνεχίζει την προετοιμασία του για το Προολυμπιακό με 17 παίκτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

“Ο Νεοκλής Αβδάλας έκανε σήμερα (22/6) την τελευταία του προπόνηση με την Εθνική ανδρών, αλλά όχι και συνολικά με τις Εθνικές ομάδες φέτος.

Ο Αβδάλας αφού συμμετείχε για πρώτη φορά στην καριέρα του σε προετοιμασία της Ανδρών, αποχαιρέτισε μετά το τέλος της προπόνησης και ταξίδεψε για τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενσωματωθεί στην Εθνική εφήβων, που δουλεύει για το επερχόμενο Ευρωμπάσκετ.

Πλέον στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών υπάρχουν 17 παίκτες, με τη δουλειά να συνεχίζεται καθημερινά αφού και σήμερα, μια μέρα μετά το πρώτο φιλικό με την Πολωνία, υπήρξε προπόνηση μπαίνοντας σταδιακά και σε ρυθμούς τουρνουά “AEGEAN Aκρόπολις” που αρχίζει την Τρίτη (25/6) με τον αγώνα με αντίπαλο το Μαυροβούνιο”.