Ο CR7, 20 χρόνια μετά το πρώτο του Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, προετοιμάζεται για την 6η παρουσία του σε τελική φάση του τουρνουά και φυσικά ο ενθουσιασμός του αποτυπώνεται σε κάθε ξεχωριστή προπόνηση. Μαζί του και ο Πέπε, με τον οποίο μεγάλωσαν μαζί και είναι οι σταθερές της ομάδας της Ιβηρικής χερσονήσου. 

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεκίνησε να εμφανίζεται στο Euro όντας αμούστακο παιδάκι, με τις μπούκλες στο μαλλί, τις ανταύγειες και το … κλάμα που του προκάλεσε ο θρίαμβος της Εθνικής ομάδας της Αγγλίας πριν από μια 20ετία.

Από το 2004 στο 2024 και είναι ξανά παρών. Γεμάτος από τίτλους, από στιγμές, από μεγάλες μεταγραφές, από απίστευτες επιτυχίες, πιο ώριμος από ποτέ, πατέρας πολύτεκνης οικογένειας, ευτυχισμένος και δίχως να χρειάζεται ν’ αποδείξει τίποτα και σε κανέναν.

Κι όμως, δεν έχασε ποτέ τον ενθουσιασμό του. Όσο κι αν αγωνίζεται πια στη Σαουδική Αραβία με πολύ μικρότερη πίεση από εκείνη που θα είχε στο κορυφαίο επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ξέρει πως είναι ο λόγος που τα media ασχολούνται με την Saudi Pro League.

Και τώρα, θέλει να καθοδηγήσει για μια τελευταία φορά – τουλάχιστον σε επίπεδο Euro, αφού το επόμενο Μουντιάλ απέχει μόλις δυο χρόνια – την εθνική ομάδα της πατρίδας του σε ένα μεγάλο τουρνουά. Το 6ο προσωπικό του Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Για να γίνει και σε αυτό το κομμάτι κορυφαίος, έχοντας τις περισσότερες παρουσίες απ’ όλους!

ImageImage