Η Χάιντι Κλουμ δήλωσε ξανά παρούσα σε μεγάλο τουρνουά για τη Γερμανία και στην πρεμιέρα βάφτηκε στα χρώματα της σημαίας, ξεσηκώνοντας το γήπεδο.

Διασημότητες από ολόκληρο τον κόσμο ταξίδεψαν στη Γερμανία για να παρακολουθήσου από κοντά την πρεμιέρα του EURO 2024 ανάμεσα στα Πάντσερ του Γιούλιαν Νάγκελσμαν και τη Σκωτία.

Από τους προέδρους των FIFA και UEFAΤζάνι Ινφαντίνο και Αλεξάντερ Τσέφεριν, μέχρι θρυλικές φιγούρες της προπονητικής όπως οι Ζοσέ Μουρίνιο και Άλεξ Φέργκιουσον, η αφρόκρεμα του ποδοσφαίρου μαζεύτηκε στην «Allianz Arena» για δει από κοντά την τελετή έναρξης.

Παρόλα αυτά οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου δεν ήταν οι μοναδικοί που έδωσαν δυναμικό παρών. Το διάσημο μοντέλο, Χάιντι Κλουμ, μαζί με τον σύντροφό της και κιθαρίστα των Tokio HotelΤομ Κάλοιτζ, άλλωστε βρέθηκαν με τη σειρά τους στις εξέδρες της «Allianz Arena» βαμμένοι στα χρώματα της Γερμανίας και κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Οι κοινές τους φωτογραφίες δεν άργησαν να γίνουν viral στα social media, με την γερμανική «BILD» μάλιστα να κάνει ένα ξεχωριστό αφιέρωμα για το ζευγάρι.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)