Σύμφωνα με την ιστοσελίδα από την Αργεντινή, paginamillonaria, η προσφορά της ΑΕΚ στην Σαν Λορέντσο για τον Άνταμ Μπαρέιρα είναι καλύτερη από την αντίστοιχη προσφορά της Ρίβερ.

Η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση ύψους 4.5 εκατομμυρίων ευρώ στη Σαν Λορέντσο για τον Παραγουανό επιθετικό, Άνταμ Μπαρέιρο, ενώ το συμβόλαιο του παίκτη (αν προχωρήσει στην Ένωση) θα είναι τετραετούς διάρκειας, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Η Ένωση φέρεται να έχει μπει σφήνα στην υπόθεση. Η Ρίβερ Πλέιτ ήταν εκείνη που πλεύριζε τον ποδοσφαιριστή και μάλιστα είχε φτάσει κοντά στον ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα από την Αργεντινή, paginamillonaria, η προσφορά της ΑΕΚ είναι σαφώς μεγαλύτερη από αυτή τη Ρίβερ, η οποία προσέφερε στην Σαν Λορέντσο περίπου 1.500.000 ευρώ.

Ο διεθνής φορ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους Αργεντινούς μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2025 και αυτή τη στιγμή είναι με την εθνική του στο Copa America, συζητάει με την Ένωση για τετραετές συμβόλαιο σύμφωνα με τον Ιταλό μεταγραφολόγο.

Ο Μπαρέιρο είναι μια από τις περιπτώσεις που όντως έχουν απασχολήσει τους κιτρινόμαυρους το τελευταίο διάστημα, χωρίς να είναι η μοναδική. Τη φετινή σεζόν ο Παραγουανός επιθετικός έχει πετύχει επτά γκολ σε 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.