Πυρά κατά της ΚΕΔ και της ΕΟΚ από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, με τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού να στέλνει μήνυμα στον κόσμο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να τον ευχαριστεί για την τεράστια στήριξη στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Όταν στήναμε την ομάδα, είχαμε σχεδιάσει να φτιάξουμε μια ομάδα, που να μπορεί να κερδίζει τους πάντες. Και τη διαιτησία. Δυστυχώς απ’ ό,τι φάνηκε δεν είχαμε φανταστεί μέχρι πού μπορεί να φτάσουν τα όργιά τους στους τελικούς αυτούς. Από αύριο πρέπει να ξαναρχίσουμε τη δουλειά, να φτιάξουμε μια ακόμα καλύτερη ομάδα, ώστε να μην έχουμε αυτά τα ευτράπελα που είχαμε στους τελικούς. Εγώ πραγματικά ζητάω δημόσια και στην τηλεόραση ότι πρέπει όλη η ΕΟΚ και όλη η ΚΕΔ να παραιτηθεί. Αυτά τα οποία είδαμε και στους πέντε τελικούς είναι ντροπή.

Ο κόσμος έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι είναι κοντά στην ομάδα. Αυτό που θα ήθελα να πω στον κόσμο του Παναθηναϊκού είναι ότι σε κάθε διαδρομή υπάρχουν και λακκούβες. Κάποιες φορές μπορεί να πέσουμε και σε μια λακκούβα μέσα. Έχετε εμπιστοσύνη στον οδηγό. Μόνο αυτό θέλω να ζητήσω στον κόσμο του Παναθηναϊκού και να τον ευχαριστήσω για όλη αυτή τη στήριξη που μάς παρείχε φέτος. Είναι ο καλύτερος λαός του πλανήτη».