Ο Χάρι Κέιν προσπάθησε να μη δείξει ασέβεια στους παλαίμαχους διεθνείς, αλλά απάντησε στο Γκάρι Λίνεκερ για την κριτική που του άσκησε και… την πέταξε την «μπηχτή» του για το γεγονός πως ούτε εκείνος είχε καταφέρει να κατακτήσει κάποιον τίτλο με την εθνική ομάδα της Αγγλίας.

Ο φορ της Μπάγερν Μονάχου έχει ένα γκολ κι ένα δοκάρι στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, με το σύνολο του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να έχει απογοητεύσει με την εικόνα που παρουσίασε στις αναμετρήσεις απέναντι σε Σερβία και Δανία στους ομίλους του τουρνουά.

Ο Γκάρι Λίνεκερ πριν από μερικές μέρες άσκησε κριτική στον Κέιν, αναφέροντας πως ο άλλοτε αρχηγός της Τότεναμ έκανε μηδαμινές κινήσεις και δεν βοήθησε καθόλου τα «τρία λιοντάρια».

Σε αυτά τα λόγια ο νυν διεθνής επιθετικός απάντησε το απόγευμα της Κυριακής σε συνέντευξη Τύπου και σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Όλοι έχουν την άποψή τους, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχουμε πάρα πολλά χρόνια να κατακτήσουμε ως έθνος στο ποδόσφαιρο και αρκετοί εξ αυτών που μιλούν ήταν μέλη της εθνικής ομάδας ανά τα χρόνια. Οπότε ξέρουν τι σημαίνει και πόσο δύσκολο είναι να παίζεις με τη φανέλα με το εθνόσημο. Θα έπρεπε να μπορούν να θυμηθούν πιο εύκολα τι σημαίνει να παίζεις στην εθνική ομάδα».