Έγινε αλλαγή, δυσαρεστήθηκε, άρχισε να κλωτσά πράγματα και η έκφραση του προσώπου του μόνο ηρεμία και σκέψεις για τα νοκ-άουτ δεν απέπνεε. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην ήττα (2-0) από τη Γεωργία, βίωσε κάτι για πρώτη φορά στην παρουσία του στα μεγάλα τουρνουά που έχει παραστεί με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας. Και ίσως αυτό να ήταν ο λόγος του έντονου εκνευρισμού του. 

Ο CR7 ήθελε πολύ να βρει δίχτυα από νωρίς στο 6ο Euro της καριέρας του. Στο πρώτο παιχνίδι έκανε ό,τι μπορούσε και ήταν μέσα στις φάσεις κόντρα στην Τσεχία. Στο δεύτερο ματς με τους Τούρκους είχε «φάτσα» την εστία, αλλά έκανε την ασίστ στον Μπρούνο.

Στην τελευταία αγωνιστική τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα τα ήθελε, οι Γεωργιανοί έκαναν το μεγάλο «μπαμ» με το 2-0 κι εκείνος έγινε αλλαγή από τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Η ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων επιβεβαίωσε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο για πρώτη φορά στα χρονικά δεν χρίστηκε σκόρερ στα γκρουπ μεγάλης διοργάνωσης που συμμετέχει με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας.

Το σερί είχε ξεκινήσει από το Euro του 2004, πριν από μια 20ετία και συνεχιζόταν μέχρι και το φετινό τουρνουά στη Γερμανία!

Σε όλα τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα έκτοτε (2008, 2012, 2016, 2020) είχε γκολ στους ομίλους και φυσικά αυτό συνέβαινε και στα Παγκόσμια Κύπελλα (2006, 2010, 2014, 2018, 2022).