Ο Παναθηναϊκός AKTOR στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας και ο Εργκίν Αταμάν μίλησε μετά από τη λήξη του Game 5 των τελικών της Stoiximan Basket League με τον Ολυμπιακό. Ο Τούρκος τεχνικός στάθηκε στην πίστη που διατηρούσε η ομάδα του όλη τη χρονιά και ευχαρίστησε τον κόσμο των πράσινων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:

“Είμαι περήφανος για αυτά τα παιδιά. Απίστευτη ατμόσφαιρα όλη τη χρονιά. Το αξίζαμε, δουλεύαμε για αυτό κάθε μέρα, σε κάθε παιχνίδι. Στην EuroLeague ήμασταν πίσω με 2-1 (σ.σ. στα playoffs με τη Μακάμπι), γυρίσαμε τη σειρά, παίξαμε στο Final Four και κατακτήσαμε την EuroLeague.

Εδώ, 0-2, κανένας δεν πίστευε έξω από την ομάδα ότι είναι πιθανό να τα καταφέρουμε. Αλλά εμείς πιστέψαμε, τα παιδιά πίστεψαν. Είπα στα παιδιά: ‘Είμαστε μια μαγική ομάδα, μόνο εμείς μπορούμε να τα καταφέρουμε’. Και τα καταφέραμε. Είμαι περήφανος για όλους, για όλο το σταφ μου, που ξεκινάει από τον Χρήστο (σ.σ. Σερέλης). Έκανε μια άριστη δουλειά. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο, κάθε έναν. Όλο τον κόσμο που πίστεψε σε εμάς και όλη τη σεζόν δημιούργησε μια σπουδαία ατμόσφαιρα. Μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Ήταν μια απίστευτη σεζόν που άρχισε το 23. Οπότε ο μαγικός αριθμός είναι το 23 (σ.σ. γέλια)”.

Για την επόμενη σεζόν: “Νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς. Είναι καλύτερα να ξεκουραστούμε μετά από μια μεγάλη και εκπληκτική σεζόν. Αφήστε μας να ξεκουραστούμε, ήταν μια τρομερή σεζόν που παίξαμε περίπου 81-82 επίσημα παιχνίδια. Είναι η στιγμή να ξεκουραστούμε και να μετά να σκεφτούμε την επόμενη σεζόν”.