Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας Χριστόδουλος Ιεζεκιήλ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.

Για την απόκτηση του Νέναντ Τόμοβιτς: «Η ομάδα προγραμματισμού μας ενημέρωσε ότι υπογράφτηκε καταρχήν συμφωνία με τον Νέναντ Τόμοβιτς, ένας παίκτης που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Χρειαζόμαστε την ποιότητα και την εμπειρία του»

Η απόκτηση Τόμοβιτς συνδέεται με την περίπτωση Ντιακιτέ; «Είναι δύο ξεχωριστές περιπτώσεις. Είμαστε σε συζητήσεις με τον Ντιακιτέ. Υπάρχει ο χρόνος, δεν έχει τελειώσει το θέμα και περιμένουμε να δούμε πως θα τελειώσει αυτό το θέμα».

Είστε αισιόδοξοι για την περίπτωση Ντιακιτέ; «Ήταν τρεις σεζόν στην ομάδα μας και είναι ένας από τους λόγους που ο προπονητής επιθυμεί την παραμονή του».

Για τις περιπτώσεις Λέζιακς, Παπαστυλιανού και Καραγιάννη; «Τους γνωρίζουμε, είναι ελεύθεροι και είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Πολύ πιθανόν να είναι στη λίστα».
Για τον αριθμό των μεταγραφών που θα γίνουν: «Θεωρώ ότι οι κινήσεις μας δεν θα υπερβούν τις εννιά».

Πότε θα αρχίσει η προετοιμασία; «Θα αρχίσουμε τέλη Ιουλίου και το βασικό στάδιο θα γίνει στο αθλητικό κέντρο της Εθνικής Βουλγαρίας».