Ο Κώστας Σλούκας έχει πάρει τον Παναθηναϊκό από το χέρι και τον οδηγεί στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης. Η φετινή μοιάζει να είναι η καλύτερη σεζόν της καριέρας του κάτι που φαίνεται να το πιστεύει και ο ίδιος, σύμφωνα με τα λεγόμενά του στο Eurohoops.net.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» είπε μεταξύ άλλων πως «πάντα είχα και έχω κίνητρο και ακόμη είμαι διψασμένος» ξεκαθαρίζοντας πως «Ο Παναθηναϊκός και η Ρεάλ είναι οι μεγαλύτεροι σύλλογοι της Ευρώπης».

Στις δηλώσεις του δεν παρέλειψε να τονίσει τα κοινά σημεία επαφής που έχει με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αλλά και με τον Εργκίν Αταμάν, ενώ στάθηκε αρκετά στην απίστευτη στήριξη που έλαβε από όλο τον οργανισμό του Παναθηναϊκού από την πρώτη ημέρα.

Η εμπειρία σε Final Four τού επιτρέπει να γνωρίζει τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει, αλλά και, όπως λέει χαρακτηριστικά, «να αφήνω το παιχνίδι να έρθει σε μένα, δίχως να το ζορίζω». Ο Κώστας Σλούκας αναλύει ακόμη τι απαιτεί ένα νοκ-άουτ ματς όπως ο επερχόμενος ημιτελικός με τη Φενέρ Και παρότι θεωρεί ήδη «μεγάλο βήμα» την παρουσία στο Final Four, δεν παρέλειψε και την περίφημη ατάκα περί του «φαγητού», που… ανοίγει την όρεξη για περισσότερα.