Μετά τη νίκη της ΑΪΚ επί της Γκέτεμποργκ, ο εκ των σκόρερ στο 5-2 Ιωάννης Πίττας μίλησε και για το μέλλον του.

Για το μέλλον του και αν το τέρμα του ήταν το «αντίο»: «Όχι, όχι, όχι… Δεν ήταν αντίο, τουλάχιστον όχι ακόμα. Όπως είπα, τώρα είμαι στην ΑΙΚ, είμαι συγκεντρωμένος εδώ και κάνω τα πάντα. Νομίζω ότι οι οπαδοί το σέβονται αυτό. Με αγαπούν και τους αγαπώ. Ποτέ δεν ξέρεις τι επιφυλάσσει το μέλλον. Έτσι είναι η ζωή, είναι διαφορετικές αποφάσεις. Ίσως τα λέμε σε ένα μήνα, μπορεί και όχι. Είμαι εδώ και θα τα δώσω όλα».

«Aν δεν ξαναβρεθούμε, αγαπώ τους οπαδούς και νομίζω ότι έχω αφήσει κάτι που θα θυμούνται. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι επίσημο, οπότε δεν υπάρχει τίποτα να πούμε. Είμαι παίκτης της ΑΙΚ. Αν μείνω, θα κάνω τα πάντα. Είναι πολύ ωραίο να παίζεις μπροστά σε αυτούς τους οπαδούς. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτό».

Για το ενδιαφέρον από την ΑΕΚ Αθηνών: «Πραγματικά δεν έχω ιδέα αυτή τη στιγμή. Τίποτα δεν είναι επίσημο, οπότε δεν υπάρχει τίποτα να πούμε. Όποιος σύλλογος θέλει να με πάρει, πρέπει να πληρώσει, οπότε θα δούμε. Αυτή τη στιγμή είμαι εδώ και επικεντρώνομαι στην ΑΙΚ. Έχω ιδιαίτερο δέσιμο με την ΑΙΚ και αν μείνω θα κάνω όπως έκανα σήμερα (σ.σ. χθες)».