Η επιστολή του Χρήστου Πουλλαΐδη και οι θέσεις που παρέθεσε (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), κυρίως στο θέμα των μετοχών «Champion Shares» που αποτέλεσε τη μεγάλη διαφωνία των μελών της γενικής συνέλευσης, αλλάζει τα δεδομένα στην Ανόρθωση.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου αλλάζει στάση και δεν προτίθεται να παραιτηθεί, αλλά θα συγκαλέσει νέα γενική συνέλευση την ερχόμενη βδομάδα, προκειμένου να τεθούν επί τάπητος τα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί και να γίνει νέα ψηφοφορία!
Από τη στιγμή που ο κ. Πουλλαΐδης δωρίζει τις μετοχές της εταιρείας, τις μετοχές «Champion Shares και χαρίζει ένα ποσό που ξεπερνάει τα 8 εκατομμύρια ευρώ, αφήνοντας επίσης να νοηθεί στην τελευταία παράγραφο της επιστολής του ότι θα συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα, επί της ουσίας δεν αφήνει περιθώριο για νέο «όχι».
Σημειώνουμε ότι σήμερα στις 18:00, έχει προγραμματιστεί συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου για να αξιολογηθούν τα νέα δεδομένα και πλην συγκλονιστικού απροόπτου, θα συνεχίσει στη θέση του και θα καλέσει τα μέλη σε νέα συνέλευση.

Ανδρέας Βεντούρης