Στην  ΑΕΛ θα πορευτούν μάλλον με τεχνικό διευθυντή την νέα χρονιά. Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να πάνε με αυτό το μοντέλο ελπίζοντας ότι θα αποδώσει καλύτερα. Ήδη έχουν προταθεί κάποια ονόματα αλλά δεν έχει παρθεί καμία απόφαση μέχρι να συσταθεί σε σώμα το νέο ΔΣ της ομάδας. Θυμίζουμε ότι η Εκλογική Συνέλευση έχει μετατεθεί για την Πέμπτη 25/4, εκεί που θα εκλεγεί το νέο ΔΣ.
Από εκεί και μπρος δεν μπορεί να λεχθεί κάτι αγωνιστικά αφού τα πάντα θα αρχίσουν να κυλούν μετά την σύσταση του νέου ΔΣ. Ήδη γίνεται προεργασία σε πολλά θέματα τα οποία θα τρέξουν με από την ερχόμενη Παρασκευή. Το μεγάλο στοίχημα είναι εννοείται η ποδοσφαιρική ομάδα που όλοι θέλουν να παρουσιαστεί δυνατότερη την νέα χρονιά και με σαφώς πιο ψηλούς στόχους.
Αγωνιστικά η ΑΕΛ έχει να δώσει άλλα τέσσερα παιχνίδια για να κλείσει η χρονιά και θα προσπαθήσει να έχει το απόλυτο σε αυτά τα ματς, μετά και την ήττα από τον Απόλλωνα. Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που η ΑΕΛ ηττήθηκε στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος καθώς μετρούσε τέσσερις νίκες και πέντε ισοπαλίες πριν το λεμεσιανό ντέρμπι.
Επόμενος αντίπαλος η Νέα Σαλαμίνα με την οποία φέτος είναι στην απόλυτη ισορροπία, έχοντας μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα με τους ερυθρόλευκους.

Αριστείδου Μιχαήλ