Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θεωρώ πως, από πλευράς μας, ήταν μία καλή εμφάνιση. Πετύχαμε το 1-0 και παίξαμε σύμφωνα με το πλάνο. Είχαμε τις στιγμές μας για να σκοράρουμε και ένα δεύτερο γκολ. Πιστεύω πως αμυνθήκαμε εξαιρετικά.

Εκεί όμως υπήρξαν δύο καθοριστικές στιγμές, όπου σχεδόν κάναμε την υπέρβαση και τελικά δεχτήκαμε το πρώτο τέρμα. Το δεύτερο ήρθε επίσης μετά από μία αντίστοιχη στιγμή, όταν ο Γκαρνάτσο πέρασε στην αντεπίθεση.

Οπότε ναι, τότε είμαι απογοητευμένος. Πρέπει να το αποδεχθούμε, αλλά είναι αυτό που είναι. Αλλά και πάλι, πιστεύω πως είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τουλάχιστον ένα βαθμό, αλλά και η νίκη ήταν πιθανή

Κοίταξα πίσω και ρώτησα τον Ράσφορντ και ναι υπήρξε επαφή. Ίσως απαλή, αλλά υπήρχε επαφή και έτσι βγαίνεις από το ρυθμό σου. Είχαμε δύο παίκτες στο γήπεδο που δεν ήταν 100% έτοιμοι, ο Τζόνι Έβανς και ο Μάρκους Ράσφορντ, όμως έδωσαν τα πάντα, όπως και όλη η ομάδα.

Είχαμε μία κακή εμφάνιση την προηγούμενη εβδομάδα, όπου δεν παίξαμε καλά, αλλά πιστεύω πως προοδεύουμε. Υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια και μπορούμε να κερδίσουμε τους πάντες».