Το «παρών» στους Ολυμπιακού Αγώνες του Παρισιού αναμένεται να δώσει ο Κέβιν Ντουράντ!

Ο αστέρας των Σανς εξέφρασε την επιθυμία να ενισχύσει την Team USA σε συνέντευξή του, τονίζοντας ξεκάθαρα: «Θέλω να πάρω το τέταρτο χρυσό μου Ολυμπιακό μετάλλιο»! Ο 35χρονος, θυμίζουμε, ήταν μέλος της Team USA στους τρεις προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες (2012, 2020 και 2021).

«Θέλω να έχω έναν κανονικό ρόλο. Να παίξω σημαντικά λεπτά συμμετοχής. Είμαι έτοιμος. Είμαι ενθουσιασμένος να είμαι μέλος αυτής της αδελφότητας πάλι. Αυτό δεν μπορεί να συγκριθεί. Έχεις All Stars του NBA σε μία ομάδα, όχι για ένα σαββατοκύριακο, αλλά για το καλοκαίρι. Ταξιδεύεις σε όλον τον κόσμο με τους καλύτερους. Θέλω να δω πού βρίσκομαι ανάμεσα στους κορυφαίους. Οι προπονήσεις θα σε κάνουν καλύτερο. Προφανώς ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα είναι εκεί. Ίσως είναι εκεί ο Λέοναρντ, ο Ίρβινγκ, ο Κάρι, ο Τζορτζ, νέα παιδιά όπως ο Έντουαρντς, ο Τέιτουμ», πρόσθεσε.

Κλείνοντας, μάλιστα, εξέφρασε την επιθυμία να διαλύσουν αυτός και οι συμπαίκτες του, τους αντιπάλους τους: «Όταν πάμε, θέλω να κάνουμε μία δήλωση για το πόσο κυρίαρχοι είμαστε. Θέλω να ρίξουμε 40αρες και 50αρες. Θέλω να το κάνουμε».