Αυτό που κάνει η Δόξα στο πρωτάθλημα της ανώτατης κατηγορίας παίδων U15 είναι απίστευτο.

Ορθώνει ανάστημα απέναντι σε ομάδες-μεγαθήρια και με το σπαθί της βρίσκεται στην 3η θέση, μόλις τρεις βαθμούς από την 2η ΑΕΚ την οποία νίκησε το περασμένο Σάββατο με 2-1.
Η νίκη αυτή ήταν άλλη μια απόδειξη ότι η φουρνιά που έχει στα χέρια του ο κόουτς Φρίξος Ιωάννου είναι εξαιρετική. Μαζί με την απίστευτη δουλειά του νεαρού μεν αλλά έμπειρου προπονητή σε επίπεδο αναπτυξιακών ηλικιών φέρνει αυτά τα αποτελέσματα.
«Γίνεται πολύ καλή δουλειά από όλους σε αυτή την ομάδα και νιώθω περήφανος που προπονώ αυτά τα παιδιά. Είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και πολύ καλοί χαρακτήρες και αυτό το κράμα κάνει και την δική μου δουλειά πιο εύκολη. Ξέρουμε ότι μόνο εύκολο δεν είναι το έργο μας κόντρα σε ομάδες με τεράστια ονόματα αλλά ο καθρέφτης είναι για όλους το γήπεδο. Και το γήπεδο δείχνει ότι διαθέτουμε ένα εξαιρετικό σύνολο» μας είπε ο προπονητής Φρίξος Ιωάννου.

Ο κόουτς κράτησε χαμηλούς τόνους και με το δίκαιο του, αλλά εμείς μαθαίνοντας πράγματα γι’ αυτή την ομάδα, σας λέμε ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν μέλλον και μπορούν τα επόμενα χρόνια να βοηθήσουν σε ανδρικό επίπεδο και την Δόξα κατά κύριο λόγο αλλά και άλλες ομάδες.
Τώρα ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με την Πάφος FC και ο στόχος σε καμιά περίπτωση δεν διαφοροποιείται… μόνο διπλό.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ U15

Χρίστος Χρίστου