Οι μεγάλες ποδοσφαιρικές δυνάμεις της Ευρώπης παράλληλα με το αγωνιστικό κομμάτι τρέχουν και πολλά ακόμη. Ένα από αυτά είναι και το μάρκετινγκ. Πως ο σύλλογος θα διαφημιστεί και θα πουλήσει σε όλον τον πλανήτη. Πως το προϊόν θα εξελιχθεί και θα προωθηθεί σε όλες τις διεθνείς αγορές.

Ένα από τα βασικά «όπλα» για την απόκτηση εσόδων είναι η εμφάνιση της ομάδας. Η επίσημη φανέλα, την οποία οι υποστηρικτές της εκάστοτε ομάδας μπορούν να προμηθευθούν από τα επίσημα store του συλλόγου σε πολλά σημεία του πλανήτη. Η Ρεάλ Μαδρίτης συγκαταλέγεται στη λίστα με τα κορυφαία ποδοσφαιρικά brands του κόσμου. κάθε κίνηση του μαδριλένικου συλλόγου γίνεται αμέσως αντικείμενο σχολιασμού. Έτσι και τώρα!

Η εντός έδρας εμφάνιση της Ρεάλ Μαδρίτης για τη σεζόν 2024/25

Μέσω social media εδώ και μερικές ώρες έχει διαρρεύσει το βασικό προϊόν της Ρεάλ Μαδρίτης για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η εντός έδρας εμφάνισή της! Η «Βασίλισσα» αφήνει το χρυσό χρώμα στις λεπτομέρειες και επιστρέφει στο μαύρο. Η ADIDAS, η οποία ντύνει τους Μαδριλένους παρουσιάζει μια λιτή και συνάμα πανέμορφη φανέλα. Το λευκό όπως είναι φυσικό είναι το κυρίαρχο χρώμα. Το σήμα της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ευδιάκριτο, ενώ τα υπόλοιπα (ρίγες και χορηγοί) είναι με μαύρο χρώμα.