«Πάμε για το μεγαλύτερο SOLD OUT στην ιστορία»!

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη στον «Ta Meri Finance Αρχάγγελο», το ΑΠΟΕΛ παρουσίασε τα σχέδια οικονομικής ενίσχυσης.

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΠΟΕΛ)

«Σήμερα συμπληρώσαμε ακριβώς 10 χρόνια από τότε που αναλάβαμε το ΑΠΟΕΛ. Ήταν 5 Δεκεμβρίου 2013. Πρόθεση της διοίκησής μου ήταν να σταθεί συνεπής στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ. Τα τελευταία 10 χρόνια ήταν μια 10ετία που κατέστησε το ΑΠΟΕΛ την πιο πετυχημένη ομάδα της Κύπρου. Κατά τη διάρκεια της 10ετους μας θητείας δημιουργήσαμε ένα υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο το οποίο είναι ξοφλημένο και γήπεδα ακαδημιών. Εξασφαλίστηκε γη για την ανέγερση ιδιόκτητου γηπέδου. Δεν κερδίσαμε τίτλο τα τελευταία τρία χρόνια. Παρά την προσπάθεια δεν προκριθήκαμε ευρωπαϊκό όμιλο. Δεν νομίζω να καταφέρει άλλη ομάδα ότι πέτυχε το ΑΠΟΕΛ, σε επιτυχίες και διάρκεια. Είχαμε όμως και το ανάλογο οικονομικό κόστος. Πάρθηκαν αποφάσεις με οικονομικό αντίκτυπο. Η μη παρουσία μας σε ευρωπαϊκό όμιλο και το ότι δεν κατακτήσαμε πρωτάθλημα δυσκόλεψε την ρευστότητα της ομάδας μας. Πρέπει να επιστρέψουμε φέτος στην κορυφή. Απευθυνόμαστε στον κόσμο με ξεκάθαρο μήνυμα. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας. Για να μπορέσει να λειτουργεί χρειάζεται η άμεση βοήθεια όλων των ΑΠΟΕΛΙΣΤΩΝ. Βρισκόμαστε σε κρίσιμο σταυροδρόμι. Έγινε προσπάθεια να βρεθεί στρατηγικός επενδυτής. Θα κάνω μια παρένθεση γιατί βλέπω δημοσιεύματα για πώληση. Μα δεν το κρύψαμε ποτέ, το αναθέσαμε σε εταιρεία. Το ανώνυμο δημοσίευμα αφορά το ΑΠΟΕΛ. Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε πρωτοσέλιδο. Κάναμε και ταξίδια. Υπήρξαν περιπτώσεις που κινδύνευσε ακόμη και η ίδια μας η ζωή. Δεν υπάρχει στον ορίζοντα οποιαδήποτε μορφής επενδυτή. Ποτέ δεν πλησιάσαμε ή αποτρέψαμε κανέναν. Έχουν εξαντληθεί τα οικονομικά αποθέματα. Όσα λεφτά κι αν βάλαμε από τη τσέπη μας δεν είναι αρκετά. Ήρθε η ώρα να κάνουμε κάλεσμα στον καθένα ξεχωριστά. Οι αγώνες εντός γηπέδου είναι δουλειά των παικτών και του προπονητή. Από σήμερα όλοι αρχίζουμε ένα διαφορετικό αγώνα εκτός τεσσάρων γραμμών. Απέναντι στα αμέτρητα εκατομμύρια των ανταγωνιστικών μας είναι η οικονομική στήριξη του κόσμου. Θα ενημερώσουμε για δύο σχέδια κι από την επιτυχία τους θα κριθεί και η αγωνιστική επιτυχία».

ΤΑ ΔΥΟ ΣΧΕΔΙΑ

ΠΡΩΤΟ ΣΧΕΔΙΟ: «Το πρώτο σχέδιο είναι το μεγαλύτερο sold out στην ιστορία και λέγεται ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ. Είναι η εισφορά με αγορά εισιτηρίου ενός εικονικού αγώνα. Με 20 ευρώ να κλείσει θέση, να ξεπεραστεί ο αριθμός των 23 χιλιάδων θέσεων. Δεν υπάρχει περιορισμός θέσεων για αγορά. Πέραν από την άμεση οικονομική ενίσχυση, θα σταλθεί τους αντιπάλους το μήνυμα ότι ο κόσμος μπορεί να γεμίσει το μεγαλύτερο στάδιο της Κύπρου. Το σχέδιο αρχίζει από σήμερα, μέχρι τις 31/12/2023».

ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ: «Η δημιουργία μιας ομάδας 500 ατόμων που θα προσφέρουν 1000 ευρώ μηνιαίως για τους επόμενους τρεις μήνες. Όσοι θέλουν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της εταιρείας ή να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής που θα βρίσκεται στην ιστοσελίδα. Υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες που μπορούν να προσφέρουν στο πρώτο σχέδιο. Ήρθε η ώρα να κάνουμε πράξη το ΑΠΟΕΛ είναι ο κόσμος μας. Στόχος να παραμείνει οικονομικά υγιής και να επιστρέψει στην κορυφή».

** «Στις 28/12 θα διοργανώσουμε στο Παβίλιον μία χοροεσπερίδα και θα ανακοινώσουμε λεπτομέρειες τις επόμενες 48 ώρες».

** «Πριν από 4 χρόνια είχα πει ότι για να μπορεί το ΑΠΟΕΛ να ανταγωνίζεται, χωρίς τον ευρωπαϊκό όμιλο θα άντεχε για μία σεζόν. Είμαστε στην τέταρτη. Αντέξαμε 4 χρόνια. Ευχαριστώ τους σπόνσορες, τους εξωδιοικητικούς παράγοντες και κατά κύριο λόγο τα μέλη του συμβουλίου. Είναι ελλειμματικός ο προϋπολογισμός σε κάθε χρόνο για 6 με 8 εκατομμύρια. Αντιλαμβάνεστε το ποσό σε 4 χρόνια. Δεν θα μπορούσε το μπάτζετ να μειωθεί σε τόσο μεγάλο βαθμό. Εκτός από την πρώτη χρονιά με τον κορωνοϊό, διεκδικούσαμε τον τίτλο μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Δεν είναι της ώρας γιατί δεν πήραμε το πρωτάθλημα. Έγινε μια υπερπροσπάθεια από το δ.σ. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ τους παίκτες, προπονητές και το προσωπικό της εταιρείας που έδειξαν και δείχνουν μεγάλη κατανόηση. Έχουμε το πλάνο μας, τον Φεβρουάριο θα εισέλθει περισσότερο χρήμα στα ταμεία από συμφωνίες που έχουμε. Το τι θα γίνει την επόμενη χρονιά δεν μπορούμε να ξέρουμε από τώρα. Εμείς δεν έχουμε την ευλογία Θεού να βάζει χρήματα από τη τσέπη του για τους δικούς του λόγους. Είναι μια πρόκληση για τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να το αποδείξει για ακόμη μία φορά. Επεξεργαζόμαστε κι άλλα σχέδια. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει αντάλλαγμα, εξετάζουμε μια άλλης μορφής ανταπόδωσης στο μέλλον».

** Τι εννοεί λέγοντας ότι κινδύνευσε η ζωή τους: «Πήγαμε σε εμπόλεμη κατάσταση, πήγαμε στην Ουκρανία γιατί υπήρξε ενδιαφέρον από επενδυτή. Είναι όμως πάρα πολύ δύσκολο».

** Τι επενδυτή ψάχνει το ΑΠΟΕΛ: «Να είναι καθαρός στις εργασίες που έχει. Δεν θέλουμε να κάνουμε ξέπλυμα χρήματος, δεν μας απασχολεί αν θέλει το 50% ή το 100%, φτάνει να διασφαλίζει τα κριτήρια που έχουμε θέσει. Να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί το ΑΠΟΕΛ και να μην κάνει σπατάλη δύο χρόνων και μετά να γυρεύουμε άλλων. Να διασφαλίσει το σωματείο, την εταιρεία και το θέμα του γηπέδου. Να είναι ένα πλάνο 10 ή 20 χρόνων».

** Αν υπάρχει πλάνο για την επόμενη σεζόν: «Βάλαμε ήδη όριο για τα συμβόλαια που θα έχουμε τη νέα σεζόν αλλά και το μπάτζετ. Πρέπει να δούμε και τους ανταγωνιστές μας. Ήρθαν και μας βρήκαν τα μπάτζετ που είχαμε εμείς τα προηγούμενα χρόνια. Είδαμε μπάτζετ με 30-40% πιο ψηλά από το δικό μας».

«Η κακεντρέχεια πληγώνει όταν ξέρεις τι κάνεις κάθε μέρα κι όταν δεν κοιμάσαι τη νύχτα. Όλοι είμαστε ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, δεν είναι ούτε ο Πρόδρομος ούτε κανένας. Το ΑΠΟΕΛ μας πάνω απ’ ολους. Μπήκαν στο ΑΠΟΕΛ πάνω από 8 εκατομμύρια, ούτε τα θέλουμε πίσω ούτε τίποτα».

** Αν θα υπάρξει ενίσχυση τον Ιανουάριο: «Μιλάμε με τον προπονητή. Ίσως για έναν ή δύο ποδοσφαιριστές για τον κατάλογο Β’, που δεν είναι εύκολο. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάτι το χειροπιαστό. Δεν αποκλείω τίποτα».

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΖΙΒΑΝΑΡΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΠΟΕΛ)

«Είναι η ώρα να έρθουν κοντά όλοι οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ για να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα. Είναι δεδομένο ότι υπάρχει σοβαρότατο οικονομικό πρόβλημα, γι’ αυτό και ζητάμε τη βοήθεια του κόσμου. Δεν είναι ώρα να αποδοθούν ευθύνες στον Κυριάκο ή στον Πρόδρομο. Η προσπάθεια είναι να εξασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία της ομάδας. Πρέπει να ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια ευρώ αυτή η προσπάθεια και μπορούμε. Τα έχουμε καταφέρει στα δύσκολα. Αυτά τα χρήματα θα πάνε στην εταιρεία για τη μισθοδοσία των παικτών».

ΧΑΡΗΣ ΦΩΤΙΟΥ: «Με τα 20 ευρώ, είναι λες και ζητάμε 66 σεντς την ημέρα. Ούτε καν ένας καφές. Προσπαθούμε στις δύσκολες συνθήκες, να απλώσουμε πιο μακριά την ικανότητα για εισροή κεφαλαίων».

ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΓΙΑΛΗΣ: «Ήρθε η ώρα του κόσμου για οικονομική ενίσχυση, είτε με ένα μικρό ποσό είτε με μεγαλύτερο. Όλα τα χρήματα θα διατεθούν για τις υποχρεώσεις μας στους ποδοσφαιριστές. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ που πάντοτε συμπαραστέκεται στην ομάδα».

Ακολουθήστε το Balla στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Ιδού ο νέος αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν!

Η μετριότατη πορεία στη φετινή σεζόν, φέρνει αλλαγές στις...

Τραγούδι για τον μικρό Αλκίνοο-«Φέτος θα αποφοιτούσε από το σχολείο»

Στο Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε μέλος του Ιδρύματος Αλκίνοος Αρτεμίου, Λεόντιος...

Αλλαγή ώρας στο «αιώνιο» ντέρμπι λόγω του Μακάμπι-Ολυμπιακός!

Οι αναμετρήσεις του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, για τους...

«Μαζί μου η Δόξα δεν θα πέσει στη Β’ Κατηγορία»!

Με δηλώσεις του στη Cytavision, ο πρόεδρος της Δόξας...

LIVE: Απόλλων-Δόξα 0-0 (ΦΩΤΟΣ)

Απόλλων και Δόξα αναμετρώνται στο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ» (19:00, Cytavision), στην...

ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ…

Παρότι το ματς δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για την...

ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ…

Οι δύο φίλες του Απόλλωνα και πήγαν στο γήπεδο...

«Έκαμεν τα πίλιες ο Γιάνσον…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Έριξε δυνατή ατάκα για τον πρώην Αθλητικό Διευθυντή της...

Κρεμλίνο: «Παράλογοι» οι ισχυρισμοί οτι η Μόσχα απείλησε τη μητέρα του Ναβάλνι

Το Κρεμλίνο χαρακτήρισε σήμερα παράλογους τους ισχυρισμούς ότι οι...

Πατάτες στην ελληνική αγορά «βαφτίζονται» κυπριακές!

Η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος δρ Μαρία...

Ατάκα-φωτιά από τον Πεπ!

Η Μάντσεστερ Σίτι αναμένει ισχυρή αντίσταση από τη Λούτον,...

Στα €90 εκατομμύρια τα έσοδα του κράτους από το καζίνο

Γύρω στα €90 εκ. ανέρχονται τα έσοδα που εισέπραξε...

Άντιτς: «Ο Ομπράντοβιτς σου… ρουφάει τη ψυχή»!

Ο Πέρο Άντιτς μίλησε για τη σχέση του με...

ΧΩΡΙΣ ΝΤΑΛΣΙΟ…

Εξακολουθεί να αγωνίζεται…χωρίς τον καλό Ντάλσιο το ΑΠΟΕΛ. Θα...

«Ήβρα το διπλό της Ομόνοιας… είμαι καθηγητής» (ΒΙΝΤΕΟ)

Άκουσε πολλά για την πρόβλεψη του για νίκη της...

Ανησυχία στη Μακάμπι Τελ Αβίβ: Τραυματίστηκε ο Μαλέντε και παλεύει να προλάβει Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με τον Γιόνας Μαλέντε προέκυψε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Ισραηλινός...

Ο προπονητής των Χόρνετς αποθεώνει Μίτσιτς!

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Βασίλιε Μίτσιτς πήρε τη μεγάλη απόφαση να...

Επιλογές με τη σκέψη… στο κύπελλο!

Είναι εμφανές από την ενδεκάδα που επέλεξε ο Πάμπλο...

Η αξία και σημασία του ολοήμερου σχολείου είναι δεδομένη, είπε η ΥΠΑΝ

Η αξία και σημασία του ολοήμερου σχολείου είναι δεδομένη...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ;

Αλήθεια, υπάρχει λόγος για τον οποίο δεν γίνεται αλλαγή...

Κι όμως, η Σίτι σκέφτεται να δώσει τον Ντε Μπρόινε!

Ο Ντε Μπρόινε αποτελεί εδώ και καιρό αντικείμενο έντονου...

Δεν απάντησε στις κατηγορίες ο 24χρονος για ρίψη κροτίδας στο Ν.Σαλαμίνα-ΑΠΟΕΛ…

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας παρουσιάστηκε την Παρασκευή ο...

«Balla με τον Μάλε»! – Επεισόδιο #106

Άλλο ένα απολαυστικό επεισόδιο της εκπομπής Balla με τον...

Θέλει να αντικαταστήσει τον Ντοναρούμα με τον Κόμπελ η Παρί!

Ήρθε σε επαφή με την Ντόρτμουντ για χάρη του Γκρέγκορ Κόμπελ η Παρί Σεν...

ΑΠΟΕΛ: «Τίποτα δεν συγκρίνεται με την χαρά μιας νίκης μπροστά στον κόσμο σου…»

Ανάρτηση με μήνυμα στον κόσμο από το ΑΠΟΕΛ, ενόψει...

Σκύλος διέκοψε το Αργεντινή-Χιλή!

Φοβερό περιστατικό κατά τη διάρκεια του Αργεντινή-Χιλή όταν ένας...

Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ;

Περιμένουν οι φίλοι της ΑΕΚ, να ενημερωθούν, πότε θα...

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των τμημάτων του ΑΣΟΛ…

Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτήν την εβδομάδα (26/02 – 04/03)...

Διαφάνεια στη διαδικασία αποσπάσεων ζήτησαν συντεχνίες και Βουλευτές

Περισσότερη διαφάνεια στη διαδικασία αποσπάσεων ζήτησαν συνδικαλιστικές οργανώσεις και...

Στην αναμονή για τέσσερις…

Στην αυριανή τελευταία προπόνηση της Νέας Σαλαμίνας θα ξεκαθαρίσει...

Ευχάριστα νέα για Αγκουέρο!

Ένα πολύ ευχάριστο νέο γνωστοποίησε ο Σέρχιο Αγκουέρο. Ο καρδιολόγος...

Ο αδιανόητος αριθμός τραυματιών στην Λίβερπουλ!

ΗΛίβερπουλ πήρε τίτλο παίζοντας την Τσέλσι με τους πιτσιρικάδες της...

Παρουσιάστηκε από την Μπαρτσελόνα ο Ρούμπιο: «Θέλω να απολαμβάνω ξανά το μπάσκετ»

Παίκτης της Μπαρτσελόνα και επίσημα ο Ρίκι Ρούμπιο! O 33χρονος γκαρντ έχει αφήσει...

ΜΟΝΙΜΟΣ;

Λέτε να έρθουν τέτοια αποτελέσματα για την Ομόνοια, ώστε...

Έκανε τα αυτονόητα ο Αναστασίου…

Ένας νέος προπονητής στο σημείο που βρισκόμαστε και με...

Ποτσετίνο: «Η Λίβερπουλ πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για εμάς»

Το σύνθημα για αντεπίθεση έδωσε μέσω δηλώσεών του μετά...

Ενρίκε: «Πρέπει να συνηθίσουμε να παίζουμε χωρίς τον Μπαπέ»

Η αλλαγή του Κιλιάν Μπαπέ στο 65ο λεπτό της...

Ο απολογισμός των τμημάτων της Ομόνοιας…

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τους πράσινους για τα αποτελέσματα...

«Aνάσα» για την Έβερτον: Μειώθηκε η ποινή αφαίρεσης βαθμών – Απομακρύνεται από τη ζώνη του υποβιβασμού

Θετικά νέα για την Έβερτον από την ανεξάρτητη επιτροπή εφέσεων του...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΟΝ…ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!

Το πιθανότερο σενάριο για τον Ντε Λούκας. Να λυθεί πρόωρα...

Η άποψη του Σωφρόνη για τον πρωταθλητή…

Ο Σωφρόνης Αυγουστή είναι καλεσμένος στην εκπομπή Goal N Roll...

«Κτύπημα» Στεπίνσκι μετά τη νίκη επί του Άρη! (ΦΩΤΟ)

Ο Μάριους Στεπίνσκι μπορεί να μην αγωνίστηκε στο ντέρμπι...

Η Ομόνοια…έχει 6 σερί ματς στο ΓΣΠ! (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Θα...ριζώσει στο ΓΣΠ η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου. Αυτό...

ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ…

Οι δύο βοηθοί (Όμηρος Τζωρτζής και Νίκος Εγγλέζου) έκαναν...

ΑΡΗΣ 1-2 ΟΜΟΝΟΙΑ: Σούπερ νίκη στο ντεμπούτο Αναστασίου! (ΦΩΤΟΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ομόνοια από «ατσάλι» πήρε σπουδαία νίκη επί του Άρη...

ΑΝΟΡΘΩΣΗ 0-0 ΑΠΟΕΛ: Δική του η κορυφή! (ΦΩΤΟΣ)

«Λευκή» ισοπαλία στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ για...

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ-ΟΜΟΝΟΙΑ 29Μ 1-2: Σπουδαίο διπλό και έπιασε κορυφή! (ΦΩΤΟΣ)

Η Ομόνοια 29ης Μαΐου πήρε σπουδαίο διπλό 2-1 στην...

«Σωστά δεν μέτρησε το γκολ της Πάφος FC, δεν υπήρχε πέναλτι πάνω στον Τομανέ…»

Ο αναλυτής επίμαχων φάσεων, Γιαννάκης Κυπριανίδης μίλησε στον Super...

Θα συζητηθεί η ατάκα Σωφρόνη για Στεπίνσκι…

Ο πρώην προπονητής της Ομόνοιας Σωφρόνης Αυγουστή, όντας φιλοξενούμενος...

INSTAGRAM