Ένταση στην θανατική ανάκριση για Θανάση, κούνησε το δάκτυλο σε Εισαγγελία το Δικαστήριο-«Χαμηλώστε τον τόνο σας»

Με την κατάθεση του πρώην κυβερνητικού και πλέον ιδιώτη ιατροδικαστή, Πανίκου Σταυριανού, αναμενόταν να συνεχιστεί η ακροαματική διαδικασία στην θανατική ανάκριση για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου, όπου το τελευταίο πόρισμα των Μάτσα-Αλεξόπουλου, κατέληξε πως ο άτυχος 26χρονος εθνοφρουρός δολοφονήθηκε και δεν αυτοκτόνησε, όπως επέμεναν όλα αυτά τα χρόνια οι Αρχές, ενώ καταλόγισαν ποινικές ευθύνες σε τέσσερα πρόσωπα, σε σχέση με τις έρευνα που είχαν διενεργηθεί κατά τον ουσιώδη χρόνο.

Ο Πανίκος Σταυριανός θα κατέθετε για λογαριασμό της Εισαγγελίας, αφού παρά τις ενστάσεις και τις αντιδράσεις από πλευράς οικογένειας να συμμετάσχει ως ενδιαφερόμενο μέρος, αίτημα το οποίο τελικά απέρριψε το Δικαστήριο, κλήθηκε ως μάρτυρας της Δημοκρατίας, η οποία την ίδια ώρα ανακοίνωσε πως δεν θα καλέσει ως μάρτυρα τον ποινικό ανακριτή τον Σάββα Μάτσα, ο οποίο θα κληθεί από την οικογένεια. Υπενθυμίζεται, πως Μάτσας και Αλεξόπουλος, στο πόρισμα τους καταλόγισαν πιθανές ποινικές ευθύνες στον Πανίκο Σταυριανό, όπως και σε άλλα τρία πρώην στελέχη της Αστυνομίας, με την Νομική Υπηρεσία να αποφασίζει πως δεν θα προχωρήσει σε ποινικές διώξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η ενηλικίωση ενός εγκλήματος, η αναβίωση του Γολγοθά και τα… έντονα γράμματα της Αστυνομίας

Ωστόσο, η διαδικασία της κατάθεσης Σταυριανού αναβλήθηκε μετά από αίτημα της εκπροσώπου της Νομικής Υπηρεσίας, Ξένιας Ξενοφώντος, καθώς όπως ενημέρωσε το Δικαστήριο, ο Πανίκος Σταυριανός δεν θα μπορεί να παρευρεθεί για να καταθέσει, λόγω ασθένειας. «Ενημερώθηκα ότι ο κ. Σταυριανός έχει οξεία γαστρεντερίτιδα. Έχει πρόσφατα υποβληθεί σε επέμβαση ανοικτής καρδίας. Μου έστειλαν ιατρικό πιστοποιητικό και με διαβεβαίωσαν ότι στις 11 Δεκεμβρίου θα μπορεί να καταθέσει», είπε η εκπρόσωπος της Εισαγγελίας.

Επίσης, η κ. Ξενοφώντος ανέφερε πως επικοινώνησε με την Δήμητρα Σταύρου, που ήταν υπεύθυνη για την μεταφορά των οστών στην Ελλάδα και ήταν η εξεταστής της Αστυνομίας, πριν τον ανακριτή της τελευταίας έρευνας, η οποία ωστόσο ούτε αυτή μπορούσε να καταθέσει κατά τη σημερινή διαδικασία. Επιπρόσθετα, εξέφρασε την πρόθεση της να καλέσει για διευκρινιστικές ερωτήσεις την ανθρωπολόγο, Ελευθερία Χαριλάου, όπως επίσης και τον λοχία που κατέγραφε οτιδήποτε αφορούσε τους ιατροδικαστές.

«Με κάθε σεβασμό, επειδή το Δικαστήριο θα αποφασίσει για τον τρόπο θανάτου του θανόντα, είναι σημαντικό», είπε η εκπρόσωπος της Εισαγγελίας, με την Δικαστή να της αναφέρει πως «από τα πρακτικά αμφισβητείται τα όσα υπογράφηκαν». Η εκπρόσωπος της Νομικής Υπηρεσίας απάντησε «αυτό είναι το αίτημα μας, αυτές τις οδηγίες έχω».

Ανέβηκαν οι τόνοι

Παράλληλα, η Εισαγγελία ανέφερε πως θα ήθελε να καλέσει τον αστυνομικό που κατέγραφε τις συνομιλίες των ιατροδικαστών κατά τη διάρκεια της εξέτασης των οστών. Και αυτό διότι, όπως ανέφερε, ο συγκεκριμένος μάρτυρας, σε κατάθεση του, τρία χρόνια μετά την εξέταση, δήλωσε πως άκουσε τον πρώην προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Φίλιππος Κουτσάφτη, να λέει πως ο θάνατος του Θανάση, επήλθε είτε από ατύχημα, είτε από πτώση, ενώ η Δικαστής ανέφερε πως «προσπαθώ να αντιληφθώ τι θέλει να ακούσει ο Γενικός Εισαγγελέας».

Η εκπρόσωπος της Εισαγγελίας, ανέφερε στο Δικαστήριο πως: «Πριν την εκταφή έγιναν καταθέσεις από Ματσάκη και Σοφοκλέους, πως συμμερίζονται τις θέσεις του Σταυριανού. Μετά γίνεται εκταφή και έχουμε τη μαρτυρία Αγαπητού. Ακολουθεί η έκθεση του κ. Κουτσάφτη που είναι διαφορετικά και αντικρουόμενα με τα προηγούμενα. Μετά είναι οι θέσεις της Καραγίαννη. Σε αυτές τις αντικρουόμενες θέσεις, η πλευρά μου ζήτησε βοήθεια από τον Γενικό Εισαγγελέα, όπως εγκριθεί κάποιος ανεξάρτητος ιατροδικαστής, ώστε να χειριστούμε με δίκαιο τρόπο την υπόθεση. Το άτομο που απευθυνθήκαμε, είναι ο Δρ. Ανδρέας Μαρνερίδης. Ζητήσαμε να κάνει ένα υπόμνημα. Μα το έστειλε την Κυριακή. Θέλω να αναφέρω ότι ενημερώθηκαν χθες ο Εισαγγελέας και ο Βοηθός Εισαγγελέα. Ο Δρ. Μαρνερίδης, κλήθηκε ως ειδικός εμπειρογνώμονας στα πιο δύσκολα περιστατικά της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπως η υπόθεση Ορέστη».

Δικαστής: Πότε διόρισε τον κ. Μαρνερίδη;

Εισαγγελία: Πριν λίγες ημέρες

Δικαστής: Μέσα σε λίγες ημέρες τον διόρισε ο Γενικός Εισαγγελέας και πρόλαβε να μελετήσει το μαρτυρικό υλικό και να ετοιμάσει έκθεση;

Εισαγγελία: Αντιλαμβάνομαι εχθρότητα του Δικαστηρίου

Δικαστής: Παρακαλώ χαμηλώστε τον τόνο της φωνής σας. Δεν μπορώ κάθε μέρα να προκύπτει νέος μάρτυρας. Την προηγούμενη ήταν ο λοχίας, σήμερα ο κ. Μαρνερίδης. Είναι πρωτοφανές αυτή η υπόθεση για τα κυπριακά δεδομένα. Και ο Γενικός Εισαγγελέας, πρώτος θα έπρεπε να θέλει να τελειώνει η υπόθεση.

Εισαγγελία: Το ζήτημα δεν είναι να τελειώνει γρήγορα αλλά ορθά.

Δικαστής: Αυτή την εντύπωση σας έδωσε το Δικαστήριο;

Εισαγγελία: Το Δικαστήριο σας δεν θέλει να κάνει γνώση αυτού του υπομνήματος;

Δικαστής: Το Δικαστήριο σας είπα από την πρώτη ημέρα, ότι θα τεθούν όλα ενώπιον του.

Εισαγγελία: Στόχος εδώ είναι να δώσουμε και να καταλήξουμε στην αλήθεια. Αυτό είναι το μέλημα. Χθες ενημέρωσα τον Γενικό Εισαγγελέα και τον Βοηθό Εισαγγελέα, με οδηγίες ότι έχουμε καθήκον να ενημερώσουμε το Δικαστήριο σας.

Η Εισαγγελία, ανέφερε στο Δικαστήριο πως η μαρτυρία Μαρνερίδη θα αποτελέσει βοήθεια για το Δικαστήριο, εξού και αιτήθηκε να παρουσιαστεί και να επιθεωρήσει τεκμήρια, διευκρινίζοντας πως πρόκειται για αίτημα του Γενικού Εισαγγελέα.

Δικαστής: Τι διαφορετικό έχει ο διορισμός του κ. Μαρνερίδη από του Αγαπητού;

Εισαγγελέας: Ο Αγαπητός έχει μόνο μια ειδικότητα. Επιπλέον είναι σε μεγάλη ηλικία και έχει μια δυσκολία στο να έρθει. Αν έρθει ο κ. Μαρνερίδης, δεν θα χρειαστεί η μαρτυρία του Αγαπητού.

Καρφιά, ένταση και διαδοχικές ερωτήσεις

Στη συνέχεια, η εκ των δικηγόρων της οικογένειας, Λητώ Καριόλου, ανέφερε:

«Μόλις πήραμε σήμερα, 6 Δεκεμβρίου, το υπόμνημα που έχει ημερομηνία 3 Δεκεμβρίου. Γιατί δεν πληροφορηθήκαμε τη Δευτέρα που είχε δικάσιμο για αυτό; Γελά η συνάδελφος. Με κάθε σεβασμό, με σοβαρότητα λένε ότι θα εξεταστούν ξανά τα πλακίδια. Γιατί έρχεται σήμερα χωρίς προειδοποίηση να κάνει αποκάλυψη; Παρακαλώ το Δικαστήριο να μελετήσει το θέμα, να κρίνει το γεγονός ότι πρέπει να μελετήσουμε το υπόμνημα με τους δικούς μας ειδικούς.

Από την πλευρά της, η δεύτερη δικηγόρος της οικογένειας, Αθηνά Δήμα, ανέφερε:

«Ζητά εξέταση πλακιδίων. Αυτά εξετάστηκαν από Αγαπητό και Καραγιάννη. Οι εκθέσεις δεν είναι αντικρουόμενες, είναι οι ίδιες. Αλλάζει η λέξη πιθανός. Και θα πω και κάτι άλλο. Τα πλακίδια είναι της οικογένειας και απαγορεύει την εξέταση ξανά. Αν ενδιαφερόταν ο Γενικός Εισαγγελέας, που για τρία χρόνια κορόιδευε την οικογένεια, γιατί δεν έφερε αυτό τον έγκριτο επιστήμονα; Έρχεται να κάνει τη νύχτα μέρα για ακόμα μια φορά».

Δικαστής: Από τη μέρα που εκδόθηκε διάταγμα, τα πορίσματα, οι εκθέσεις κτλ, από τότε μέχρι σήμερα, τι μεσολάβησε;

Εισαγγελία: Όταν ανάλαβα την υπόθεση και παρέλαβα τους φακέλους, αντιλήφθηκα τα ζητήματα και ζήτησαν βοήθεια από τον Γενικό Εισαγγελέα.

Δικαστής: Ρωτώ γιατί προέκυψε η ανάγκη για να εμπλακεί ο κ. Μαρνερίδης;

Εισαγγελία: Διορίστηκε για να με βοηθήσει. Πρέπει να λάβετε υπόψη και να δώσετε αξία σε αυτό το υπόμνημα.

Δικαστής: Μα αντιλαμβάνεστε τι λέτε; Είπα εγώ δεν θα το λάβω υπόψη; Άλλο να διοριστεί για να σας βοηθήσει και άλλο να θέλω τον εμπειρογνώμονα να κληθεί να δώσει μαρτυρία.

Εισαγγελία: Χθες ήμουν στη Νομική Υπηρεσία για να το παραδώσω στον Γενικό Εισαγγελέα και τον Βοηθό Εισαγγελέα. Και μετά από μελέτη, έλαβα οδηγίες για να κληθεί να καταθέσει στη δίκη.

Δικαστής: Προσπάθεια του θανατικού ανακριτή, δεν είναι να αποκλείσει κανένα. Δηλαδή, διορίστηκε για να σας βοηθήσει αλλά όταν κάνατε το υπόμνημα, κρίθηκε ότι είναι σοφό να κληθεί ως μάρτυρας;

Εισαγγελία: Ήταν καθηκόντως υποχρέωση μας.

Δικηγόρος οικογένειας: Η συνάδελφος ξετρυπώνει ένα μάρτυρα κάθε μέρα. Οι οδηγίες σας ήταν σαφείς. Δηλώνω ότι εάν το δεχτείτε το υπόμνημα, ζητώ και εγώ προθεσμία έξι μηνών για να παρουσιάσω στο Δικαστήριο εκθέσεις από δικούς μου επιστήμονες ιατροδικαστές.

Ένσταση για Σταυριανό

Στη συνέχεια, οι δικηγόροι της οικογένειας του Θανάση, έφεραν ένσταση ως προς την κατάθεση του Πανίκου Σταυριανού, λέγοντας πως πρόκειται για αντιφατική μαρτυρία και πως απασχόλησε την Επιτροπή Μάτσα-Αλεξόπουλου, στο πόρισμα των οποίων, αναφέρεται πως η μαρτυρία του ήταν αναληθές, παραπλανητική και αντικρουόμενη.

Η κ. Λητώ Καριόλου, ανέφερε πως «είναι η θέση της οικογένειας, ότι αυτός ο άνθρωπος δεν μπορεί να ακουστεί με την ματιά της αλήθειας. Το πόρισμα Μάτσα-Αλεξόπουλου, αναφέρει για επτά αδικήματα. Είναι η θέση μας πως η απόφαση της Νομικής Υπηρεσίας να καλέσει τον Σταυριανό, θα μολύνει τη διαδικασία».

Από την πλευρά της η κ. Δήμα, σε ότι αφορά την κλήτευση της ανθρωπολόγου που ανέφερε η Εισαγγελία, ανέφερε πως «δεν πρόκειται να βγάλουμε συμπεράσματα από αυτά που θα πει», ενώ σε ότι αφορά τον λοχία, που επίσης θα κληθεί ως μάρτυρας, είπε πως «αυτή η μαρτυρία είναι για το τι άκουσε όταν μιλούσαν δυο άλλοι, ως κουτσομπολιό. Αυτά που είπε τρία χρόνια μετά, δεν τα άκουσε κανένας άλλος. Υπάρχει ημερολόγιο ενεργείας, το οποίο υπέγραψαν επτά άνθρωπο και δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο». Σημειώνεται πως ο εν λόγω λοχίας, είναι αυτός που ισχυρίζεται πως άκουσε τον κ. Κουτσάφτη να αναφέρει πως το θύμα έπεσε από ύψος ή ήταν ατύχημα ο θάνατος του Θανάση.

Το Δικαστήριο, αφού άκουσε όλες τις πλευρές, ανέφερε πως «εγείρεται σοβαρό ζήτημα», σε σχέση με το αίτημα της Εισαγγελίας να κλητεύσει ως μάρτυρα τον κ. Μαρνερίδη, και ως εκ τούτου, επιφύλαξε την απόφαση του, την οποία θα ανακοινώσει την ερχόμενη Παρασκευή.

ΠΗΓΗ: REPORTER

Ακολουθήστε το Balla στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:
 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Έριξε… βόμβα για Κβαρατσχέλια!

Η αλήθεια είναι πως ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια έχει χαθεί από...

«Απόλυτη συγκέντρωση και προετοιμασία για Νέα Σαλαμίνα»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Πάφος με ανάρτησή της στα ΜΚΔ, δημοσίευσε πλάνα...

Πλήγμα στην Τσέλσι με Ενκουνκού!

Νέα ατυχία για τον Κρίστοφερ Ενκουνκού, ο οποίος δεν... λέει...

Συνεχίζει με Δημήτρη Δασκαλάκη!

Τη θέση του Γιώργου Οδυσσέως στην τεχνική ηγεσία του...

Έκλεισε το «deal» για Καρλίτος!

Νέο κεφάλαιο ανοίγει στην καριέρα του ο Καρλίτος. Ο...

ΤΟ…ΚΑΝΟΝΙ;

Πήρε ανάσα την Κυριακή και ετοιμάζεται για την επιστροφή...

Φουλάρουν για Άρη! (ΦΩΤΟΣ)

Η Ανόρθωση δημοσίευσε φωτορεπορτάζ από την προπόνηση της ομάδας...

Δώνης: «Δεν έχουμε λάβει τους μισθούς μας εδώ και καιρό»!

Την αποκάλυψη πως παίκτες και τεχνικό τιμ της Αλ Γουέχντα είναι...

Ολυμπιακός: Προβλήματα με Λαρεντζάκη, Γκος και Μήτρου-Λονγκ

Πολλά τα προβλήματα που έχει να διαχειριστεί ο Γιώργος...

H τελευταία εξέλιξη με Σανέ! (ΝΕΑ ΑΡΗ)

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του για το ντέρμπι...

«Πιστεύω ότι ο Μπαπέ έχει ήδη υπογράψει με τη Ρεάλ»!

Την άποψη ότι η... σχέση της Ρεάλ Μαδρίτης με...

O Mέσι «απέκρουσε» πέναλτι πρώην συμπαίκτη του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκτός από το γκολ στις καθυστερήσεις και τον βαθμό...

ΜΕΣΑ ΜΕ ΑΕΚ…

Βαλμπουενά και Χάμπος. Θα είναι στην 11άδα του Απόλλωνα...

Με το…δεξί το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο!

Αυλαία στο Πανεπιστήμιακο Πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης είχαμε το βράδυ της...

Οι αμφίβολοι έγιναν οριστικά… απόντες

Οριστικά εκτός από τον αγώνα κυπέλλου με τον Άρη...

Δεν επιτρέπουν στήριξη στα σχολεία του Ριζοκαρπάσου από το Μάιο τα κατεχόμενα

Τη σκληρή στάση του κατοχικού καθεστώτος υπογράμμισε ο έλεγχος...

«Ο Ενρίκε έχει υπερβολικό εγωισμό, γι’ αυτό δεν του αρέσει η συμπεριφορά του Εμπαπέ»

Ο άλλοτε φορ της εθνικής Γαλλίας, Κριστόφ Ντουγκαρί, μίλησε στο...

Ρόμπερτσον…ο εκλεκτός για το αριστερό άκρο της άμυνας!

Βρήκε τον αντικαταστάτη του Αλφόνσο Ντέιβις η Μπάγερν Μονάχου! Όπως αναφέρει...

Απεργία ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας: Πόσες πτήσεις επηρεάζονται

Στις 33 ανέρχονται οι πτήσεις από και προς την...

«Η Παρτιζάν θέλει τον Κάνααν»!

Σέρβικο δημοσίευμα θέλει την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να...

ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ…

Στις 3 Δεκεμβρίου 2023, Ο Καρσέδο έφευγε νικητής από...

Σέντρα στο αναπτυξιακό τουρνουά Εθνικών ομάδων!

Αρχίζει αύριο Τετάρτη (28/2), το διεθνές αναπτυξιακό τουρνουά Εθνικών...

ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ: Παναθηναϊκός και Ρεάλ τους περισσότερους, πρώτη η Ελλάδα!

Συνολικά 96 παίκτες Ευρωλίγκας, από 26 διαφορετικές χώρες, συμμετείχαν σε...

ΝΕΟΙ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ: Η «μάχη» για την άνοδο!

Με τη συμπλήρωση 19 αγωνιστικών η Νέα Σαλαμίνα βρίσκεται στην...

ΑΡΗΣ: «Το μέλλον μας»! (ΦΩΤΟ)

O Άρης δημοσίευσε φωτογραφία με τους μικρούς φίλους της...

Ρώσος εκφωνητής έσκασε στα γέλια στο χαμένο πέναλτι της Φιορεντίνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Φιορεντίνα κατάφερε να λυγίσει τη Λάτσιο με 2-1,...

Δεν αλλάζει μέρα το ΑΕΚ-Άρης…

Δεν πρόκειται να προκύψει μετάθεση του αγώνα ΑΕΚ-Άρης. Η...

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από τον φιλανθρωπικό αγώνα της Ομόνοιας!

H Ομόνοια παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από τον φιλανθρωπικό αγώνα...

Τα τελευταία αγωνιστικά νέα στην Ομόνοια… (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)

Η Ομόνοια έχει μπροστά της ένα ματς κυπέλλου στο...

Συζήτησε για Κυπριακό με τον Στιούαρτ ο Νάβα, είχε συνάντηση και με Πική…

Το Κυπριακό συζήτησε με τον επικεφαλής της ειρηνευτικής δύναμης...

Η Σερβία θέλει κεκλεισμένων των θυρών το ματς της Μακάμπι με τον Ολυμπιακό, σκέψεις για Ουγγαρία!

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ για τη φάση...

ΑΠΟΕΛ με…«μάντεψε ποιος»! (ΦΩΤΟ)

Το ΑΠΟΕΛ με ανάρτησή του καλεί τον κόσμο της...

ΟΙ ΑΠΟΝΤΕΣ…

Ομόνοια-ΑΕΖ, την Τετάρτη στο ΓΣΠ για το κύπελλο. Στις...

Το τελευταίο ευρωπαϊκό ματς της ΑΕΚ στο «Νίκος Γκούμας»! (ΦΩΤΟΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

Πέρασαν 19 ολόκληρα χρόνια, έως ότου επιστρέψει η ΑΕΚ στη φυσική της έδρα, και...

Γκουαρδιόλα: «Μου έλεγαν να μην ασχολούμαι με το Carabao Cup, δεν ξέρω τι άλλαξε»

Η Λίβερπουλ κατέκτησε το Carabao Cup λυγίζοντας την Τσέλσι στην παράταση,...

Πρόβλημα με Άνταμ Γκιούρτσο!

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προκύπτει στην ΑΕΚ ενόψει του...

Η οικογένεια του Εμπαπέ ζήτησε από τη Ρεάλ να πάρει και τον αδερφό του!

Σύμφωνα με το El Chiringuito, η οικογένεια του Κιλιάν...

Πάει για το «μπαμ» με Λούκα Μόντριτς!

Ο Λούκα Μόντριτς αποχωρεί το καλοκαίρι από την Ρεάλ...

Τόση μικρή διαφορά στην πρώτη τριάδα είχαμε να δούμε από το… έπος της Λέστερ!

Προς το παρόν εξελίσσεται στο πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα των...

Απολλωνίστικη «τρέλα», έμειναν μόνο 1000 εισιτήρια!

Παροξυσμός στις τάξεις των οπαδών του Απόλλωνα για το...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΧΩΡΙΣ ΝΤΑΛΣΙΟ…

Εξακολουθεί να αγωνίζεται…χωρίς τον καλό Ντάλσιο το ΑΠΟΕΛ. Θα...

«Θέλω να ξέρω γιατί δεν έπαιξε ο Στεπίνσκι…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο 106ο επεισόδιο της εκπομπής Balla με τον Μάλε,...

Αν σε ρωτήσουν για την ΑΕΚ, δείξ’ τους αυτό…

Ήταν 6 Νοεμβρίου 2023, ανήμερα της απομάκρυνσης του Χοσέ...

ΑΜΑΝ…ΡΙΣΚΟ!

Νέο τεράστιο ρίσκο από τον Ντομένικο Μεσίνα. Επέλεξε τον...

Η Ομόνοια…έχει 6 σερί ματς στο ΓΣΠ! (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Θα...ριζώσει στο ΓΣΠ η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου. Αυτό...

Η άποψη του Σωφρόνη για τον πρωταθλητή…

Ο Σωφρόνης Αυγουστή είναι καλεσμένος στην εκπομπή Goal N Roll...

«Σωστά δεν μέτρησε το γκολ της Πάφος FC, δεν υπήρχε πέναλτι πάνω στον Τομανέ…»

Ο αναλυτής επίμαχων φάσεων, Γιαννάκης Κυπριανίδης μίλησε στον Super...

ΕΠΙΚΗ ΑΤΑΚΑ: «Αν τηλεφωνήσω του Αναστασίου μπορεί να τον διώξουν…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κώστας Μαλέκος γνωρίζει το νέο προπονητή της Ομόνοιας...

Θα συζητηθεί η ατάκα Σωφρόνη για Στεπίνσκι…

Ο πρώην προπονητής της Ομόνοιας Σωφρόνης Αυγουστή, όντας φιλοξενούμενος...

«Κτύπημα» Στεπίνσκι μετά τη νίκη επί του Άρη! (ΦΩΤΟ)

Ο Μάριους Στεπίνσκι μπορεί να μην αγωνίστηκε στο ντέρμπι...

INSTAGRAM