Αγώνας μιας επιλογής, είναι για την Ομόνοια, ο σημερινός με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας στο ΓΣΠ, όπου μοναδικός στόχος είναι η νίκη! Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, θα είναι καθαρή αποτυχία και θα δυσκολέψει το έργο της ομάδας για επίτευξη των στόχων της.
Ήδη την έχουν… πατήσει οι «πράσινοι» σε παρόμοιου τύπου παιγνίδια, τα οποία κρύβουν παγίδες και αλίμονο αν το πάθημα δεν έγινε μάθημα. Επιβάλλεται λοιπόν ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι ποδοσφαιριστές του, να επανέλθουν στις επιτυχίες, να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης και να αρχίσουν έστω και τώρα να «κτίζουν» ένα νικηφόρο σερί, που θα φέρει την ομάδα πιο ψηλά στην βαθμολογία.
Σε σχέση με το προηγούμενο ντέρμπι, επιστρέφει ο Κούσουλος, ενώ παραμένουν εκτός οι Σίμιτς (δεν είναι απόλυτα έτοιμος) και Μπέζους (λόγω καρτών).
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ: Αναμένονται 2-3 αλλαγές στην ενδεκάδα. Ο Φαμπιάνο επανέρχεται (λόγω τραυματισμού είχε αγωνιστεί μόνο στο Α’ ημίχρονο με την Ανόρθωση) και θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Παναγιώτου και Κουλιμπαλί το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, οι Μάθιους και Σιπριάνο στα δύο άκρα, Μπασιρού και Κούσουλος (επιστρέφει) θα είναι στη μεσαία γραμμή, με τον Χαραλάμπους (διεκδικούν την θέση επίσης οι Φράνσον και Ανσαριφάρντ) να συμπληρώνουν την τριάδα. Στα άκρα της επιθετικής γραμμής οι Σεμέδο και Λοΐζου και στην κορυφή ο Κακουλλής.