Για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ζοάο Νέβες να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Έρικ Τεν Χαχ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής ρωτήθηκε ο συμπατριώτης του και άσος της Μάντσεστερ Σίτι, Μπερνάρντο Σίλβα.

Ο Πορτογάλος μέσος των Πολίτων, έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Νέβες και είπε, μεταξύ άλλων, πως αν μπορεί θα ασκήσει τις απαραίτητες πιέσεις προκειμένου ο παίκτης να μην πάει στην Γιουνάιτεντ αλλά να έρθει στη Σίτι.

“...Αν μπορώ, θα πιέσω όσο πρέπει τον Νέβες προκειμένου να έρθει στην Μάντσεστερ Σίτι. Φυσικά και θέλω να δω τον Νέβες να έρχεται στη Μάντσεστερ Σίτι και να μην πηγαίνει στην Γιουνάιτεντ…

Βέβαια, τόσο για την Γιουνάιτεντ όσο και για την Σίτι η περίπτωση του Νέβες μόνο προσιτή δεν είναι καθώς η Μπενφίκα απαιτεί για την πώλησή του ένα ποσό κοντά στα 120.000.000 ευρώ, όσα δηλαδή ζήτησε και από την Τσέλσι προκειμένου να πει το “ναι” στην παραχώρηση του Έντσο Φερνάντες.

Θυμίζουμε πως ο Μπερνάρντο αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Πεπ υπογράφοντας μάλιστα το περασμένο καλοκαίρι το νέο του τριετές συμβόλαιο στο οποίο όμως υπάρχει ρήτρα πώλησής του ύψους 58.000.000 ευρώ για το ερχόμενο καλοκαίρι.