Η Νέα Σαλαμίνα ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας για το πρόγραμμα πριν από τον αγώνα με την Καμριώτισσα. Αναλυτικά: 

1. Συνεχίζεται κανονικά η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα της Παρασκευής με αντίπαλο την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών. Οι ενδιαφερόμενοι / ες θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια και διαδικτυακά από την πλατφόρμα http://salamina.stadium-360.net/.

– Γενική είσοδος: 15 ευρώ
– Μαθητικό εισιτήριο: 10 ευρώ
– Παιδικό: 1 ευρώ

2. Ο Ποδοσφαιρικός Όμιλος Παλαίμαχων ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ, με την στήριξη του Διοικητικού Συμβουλίου, προγραμματίζει εκ νέους εκδήλωση – πορεία για τα 75 χρόνια ΠΕΡΗΦΑΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ του Σωματείου. Η πορεία είναι η αναβληθείσα που θα πραγματοποιείτο πριν τον αναβληθέντα αγώνα με τον Εθνικό Άχνας.
Η πορεία θα ξεκινήσει η ώρα 17:00 από τον κυκλικό κόμβο του λιμανιού Λάρνακας μέχρι το Στάδιο «Vitex Αμμόχωστος Επιστροφή», με δάδες και πανό αφιερωμένα στην κατεχόμενη μας πόλη, Αμμόχωστο. Σκοπός της εκδήλωσης είναι να μεταλαμπαδευτούν στις νέες γενεές οι αξίες και τα ιδεώδη που πρεσβεύει το Σωματείο μας, όπως τα παρέδωσαν οι ιδρυτές μας.
Την πορεία μπορούν να πλαισιώσουν και όσοι/ες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν και παρόν θα βρίσκονται και τα μέλη του ΔΣ του Σωματείου.

Στις 18:00 θα γίνει η παράδοση της δάδας εντός σταδίου από τον Πρόεδρο Παλαίμαχων, Μιχάλη Μαντζούρα, στον Πρόεδρο του Δ.Σ, Γιώργο Κωνσταντίνου, και θα ολοκληρωθεί η εκδήλωση. Η παράδοση της δάδας συμβολίζει τη συνέχιση του αγώνα μας για επιστροφή στην Αμμόχωστο αλλά και τη στήριξη της νέας γενιάς από την παλαιότερη στην προσπάθεια για επιβίωση του ιστορικού μας Σωματείου.

3. Στο ημίχρονο του αγώνα με την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του λαχείου των Ακαδημιών μας η οποία ήταν προγραμματισμένη στον αναβληθέν αγώνα με τον Εθνικό Άχνας. Στις εισόδους του VITEX ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ θα συνεχίσουν να πωλούνται λαχνοί των ακαδημιών και θα συμπεριληφθούν στην κλήρωση που θα ακολουθήσει.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ