Ο Σέρχιο Ράμος επέστρεψε στο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν και μεταξύ άλλων τόνισε ότι το μπορεί να αναπαυθεί εν ειρήνη, αφού επανενώθηκε με τους συνανθρώπους του στη Σεβίλλη.

Η Σεβίλλη νίκησε τη Λας Πάλμας 1-0 στην έδρα της με τον Σέρχιο Ράμος να κάνει ντεμπούτο με τους Ανδαλουσιάνους στη δεύτερη θητεία του.

Ο 37χρονος στόπερ στις δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς ανέφερε μεταξύ άλλων ότι είναι συναρπαστικό που επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια και επανενώθηκε με γνώριμους ανθρώπους και πλέον τώρα μπορεί να… πεθάνει ήρεμα.

“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος με το αποτέλεσμα μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα για την ομάδα. Είχαμε ένα πλεονέκτημα, που ήταν να παίξουμε εντός έδρας μετά το διάλειμμα των εθνικών ομάδων. Παίξαμε με πολλή ένταση, το έχει αυτό το πρωτάθλημα, οποιαδήποτε ομάδα περιπλέκει τη ζωή σου και μπορείτε να δείτε την ανταγωνιστικότητα.

Η ομάδα έχει κάνει καλά τα πράγματα, έχει επιμείνει, πιέσαμε ψηλά, νομίζω ότι είχαμε 26 ευκαιρίες, μπορέσαμε να διευρύνουμε τη διαφορά στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά πήραμε τρεις σημαντικούς βαθμούς.

Είναι πολύ συναρπαστικό που επανενώθηκα με τους ανθρώπους μου, το σπίτι μου, τους οπαδούς μου. Είναι κάτι το μοναδικό, δεν μπορώ να το περιγράψω με λέξεις, και τι καλύτερο από το να το συνδυάσουμε με νίκη. Μακάρι να είναι το ξεκίνημα ενός καλού σερί.

Στην αρχή είχα μερικές αμφιβολίες, μετά όμως από την υποδοχή που είχα τις προάλλες από τον κόσμο, είπα στους γονείς μου ότι αυτό θα το πάρω μαζί μου στον τάφο, ότι μπορώ τώρα να πεθάνω ειρηνικά. Είδα τη στοργή του κόσμου κατά τη διάρκεια του ζεστάματος, είναι κάτι που χρειάζεσαι και μετά όλα αρχίζουν να κυλάνε ομαλά“, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός στόπερ.