Για άλλη μια φορά ο νεαρός Κύπριος πρωταθλητής του τζούντο Γιάννης Αντωνίου, έκανε την Κύπρο μας περήφανη γράφοντας ιστορία, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Judo, το οποίο διεξήχθη στην Ολλανδία.
Ο Γιάννης, κατάφερε να κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία +100 κιλά και να γίνει ο 1ος έφηβος αθλητής στην ιστορία του Κυπριακού Τζούντο που κατακτά μετάλλιο. Αυτό, αποτελεί μια ιστορική επιτυχία τόσο για τον Γιάννη, για το Κυπριακό Judo αλλά και για την χώρα μας συνολικά.
Αυτό το αποτέλεσμα έρχεται να προστεθεί τόσο στο νικηφόρο σερί που χτίζει ο Γιάννης, τα τελευταία 2 χρόνια όσο και στην κούρσα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι. Σήμερα, βρίσκεται στο νούμερο 5 της παγκόσμιας κατάταξης και αναμένεται, μετά την τελευταία του επιτυχία να ανέβει στην 2η θέση.
Πολύ σημαντικό, είναι να υπογραμμιστεί, ότι ο Γιάννης είναι ο μόνος δεκαοκτάχρονος ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα της Παγκόσμιας Κατάταξης. Άλλη μια προσωπική επιτυχία του αθλητή μας.
Όλες αυτές οι επιτυχίες, εκτός από υπερηφάνεια αυξάνουν και τις πιθανότητες συμμετοχής του, στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του κόσμου !!!
Εμείς, ως μέλη της ομάδας του Γιάννη, θα θέλαμε να εκφράσουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας, στον προπονητή του Zviad Tsotskolauri καθώς και στο Σωματείο του, Piero Judo Academy καθώς και στην οικογένεια του, η οποία τον στηρίζει από την 1η μέρα !!!
Επόμενος σταθμός, το Grand Slam, όπου θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο στο Baku του Αζερμπαϊτζάν Συγχαρητήρια Γιάννη, μας κάνεις όλους υπερήφανους !!!