Κοινή ανακοίνωση Απόλλων-ΑΕΛ ενόψει του μεταξύ τους ντέρμπι στο φετινό πρωτάθλημα. Η συμφωνία που προέκυψε είναι πως η εκάστοτε φιλοξενούμενη ομάδα θα παίρνει 1.500 εισιτήρια.
Αναλυτικά:
«Ο Απόλλωνας Λεμεσού και η ΑΕΛ Λεμεσού ενόψει του πρώτου φετινού αγώνα των ομάδων μας, επικοινωνούμε με τον φίλαθλο κόσμο της Λεμεσού και γενικότερα όλης της Κύπρου, για να ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο της καλής θέλησης και της συνεργασίας μεταξύ των Διοικήσεων των δύο ομάδων, ο Απόλλωνας έχει παραχωρήσει στην ΑΕΛ 1500 εισιτήρια για το Βόρειο Πέταλο και ο ίδιος αριθμός θα ισχύσει για την εκάστοτε φιλοξενούμενη ομάδα σε όλα τα φετινά μεταξύ μας παιχνίδια.
Η ποδοσφαιρική γιορτή της Λεμεσού είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Κυριακή στις 19.00 στο «Στάδιο Άλφαμεγα» και όλοι μας θα πρέπει να απολαύσουμε ένα ωραίο αγώνα έτσι όπως αρμόζει στην ιστορία των δύο ομάδων.

Ο αγώνας Απόλλων-ΑΕΛ και όλοι οι αγώνες μεταξύ των ομάδων μας, είναι το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός της πόλης μας και καλούμε τον κόσμο των δύο ομάδων να ζήσει αυτή την γιορτή και όλοι μαζί να συνεισφέρουμε ώστε να διεξαχθεί ένας ωραίος αγώνας με ωραία ατμόσφαιρα, μακριά από ενέργειες που μπορεί να ζημιώσουν τις ομάδες μας.
Καλούμε τους φίλαθλους των δύο ομάδων θα δώσουν μαζικά το παρόν τους στο γήπεδο και να απολαύσουμε ένα ωραίο παιχνίδι.

ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού
ΑΕΛ Λεμεσού».