Ο Μούριελ Μπέκερ έκανε την πρώτη του εμφάνιση για την φετινή χρονιά, με τον 36χρονο Βραζιλιάνο να πραγματοποιεί μια από τις καλύτερες του εμφανίσεις. Ο Μπέκερ σταμάτησε σε τέσσερις τουλάχιστον περιπτώσεις με εντυπωσιακό τρόπο τους αντίπαλους επιθετικούς και ήταν η κύρια αιτία που η ΑΕΛ δεν δέχθηκε το γκολ στην αναμέτρηση.
Αυτή η απόδοση του Βραζιλιάνου έλειψε πολύ από την ομάδα της Λεμεσού, να παρέχει δηλαδή τόσο μεγάλη ασφάλεια στα μετόπισθεν και να κατεβάζει τα ρολά με αυτό τον τρόπο. Με τέτοιο Μπέκερ κάτω από τα δοκάρια σαφώς και η ΑΕΛ μπορεί να αισθάνεται πιο ασφαλής έχοντας ένα μεγάλο πλεονέκτημα.
Από εκεί και μπρος η ομάδα έχει καταφέρει να μαζέψει 7 βαθμούς στις πρώτες αγωνιστικές και αν δούμε και με τους αντίπαλους που είχε σίγουρα είναι ικανοποιητικός απολογισμός. Προφανώς αν ερχόταν η νίκη με την Ομόνοια θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα αλλά στο ποδόσφαιρο αν δεν σκοράρεις δεν μπορείς να κερδίσεις. Η ομάδα θα ετοιμαστεί για το τοπικό ντέρμπι με τον Απόλλωνα, έχοντας εκτός σίγουρα τους Φιλίπποβιτς και Μορέιρα.

Αριστείδου Μιχαήλ