Ο Ολυμπιακός συζητά με την Έλτσε για τον Λούκας Μπογέ, αλλά εξετάζει κι εναλλακτικές λύσεις.
Η απόκτηση ενός επιθετικού αποτελεί τη βασική προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό και στην κορυφή της λίστας βρίσκονται δύο παίκτες από την Ισπανία. Ο λόγος για τον Λούκας Μπογέ της Έλτσε και του Ράφα Μιρ της Σεβίλλης.
Ο Αντόνιο Κορδόν βρίσκεται σε επαφές με την Έλτσε για τον 27χρονο πρώτο σκόρερ της, ο οποίος έχει περάσει και μια σεζόν από την ΑΕΚ. Οι απαιτήσεις της ισπανικής ομάδας για τον Μπογέ είναι υψηλές, καθώς αξιώνει 8 εκατ. ευρώ, αλλά οι Πειραιώτες έχουν καλή επικοινωνία με την ομάδα και ελπίζουν να ρίξουν τις απαιτήσεις της.
Την ίδια ώρα, εξετάζεται και η περίπτωση του Ράφα Μιρ, καθώς η Σεβίλλη είναι θετική στην παραχώρησή του. Για τον παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον κι από άλλες ομάδες, αλλά όσο δεν παίρνει μεταγραφή, στον Ολυμπιακό ελπίζουν ότι μπορεί να τον αποκτήσουν. Ο Κορδόν έχει πολύ καλή άποψη γι’ αυτόν, αλλά τα δεδομένα παραμένουν δύσκολα.
Στη Γερμανία συνεχίζουν να κρατούν στην επικαιρότητα το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ράφαελ Μπορέ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και όσο δεν βρίσκει ομάδα, το όνονα του Κολομβιανού φορ βρίσκεται στα υπόψη των «ερυθρόλευκων».