Ο Χοσέ Μπορδαλάς έχει τον πρώτο λόγο για την άκρη του πάγκου του Ολυμπιακού και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα. Οι άλλες δυνατές υποψηφιότητες.
Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχει ολοκληρωθεί το θέμα του προπονητή του Ολυμπιακού. Ο Χοσέ Μπορδαλάς έχει τον πρώτο λόγο στην παρούσα φάση, με τον Αντόνιο Κορδόν να τα έχει βρει μαζί του, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι είναι ο εκλεκτός, αλλά φαίνεται πως η υποψηφιότητά του αρχίζει σιγά σιγά να ξεχωρίζει.
Ο 59χρονος Ισπανός προπονητής ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Χετάφε και αναζητά πλέον τον επόμενο προπονητικό σταθμό του, αφού δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της Μαδρίτης. Θυμίζουμε ότι πέρυσι ήταν στη Βαλένθια και έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας και έχασε στα πέναλτι από την Μπέτις.
Ο αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών προσπαθεί να κλείσει άμεσα το θέμα, ώστε να τρέξουν και οι μεταγραφικές υποθέσεις. Τις επόμενες ημέρες ο Ολυμπιακός θα έχει καινούργιο προπονητή και στην παρούσα φάση ο Μπορδαλάς προηγείται στην κούρσα, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν τις τελικές συζητήσεις που θα κάνει ο Κορδόν.
Από ‘κει και πέρα, έχει ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας τις τελευταίες δέκα ημέρες με ακόμη τέσσερις προπονητές, τους Χαβιέρ Καγέχα, Άντονι Ιραόλα, Ντιέγκο Μαρτίνεθ και Ζόρντι Κρόιφ που έχει εργαστεί τόσο ως τεχνικός όσο και ως αθλητικός διευθυντής. Η κάθε περίπτωση έχει τις δικές της δυσκολίες, αλλά και πράγματα που έχει βάλει στο τραπέζι ο αθλητικός διευθυντής των ερυθρόλευκων, με σκοπό να πείσει κάποιον εξ’ αυτών και να τον φέρει στην Ελλάδα.