Στην ΑΕΛ έχουν μπει στη διαδικασία των επαφών με το υφιστάμενο ρόστερ, σε μια προσπάθεια της ομάδας να γίνουν κάποιες αναπροσαρμογές στα συμβόλαια για να μπορέσει το σωματείο να ανταποκρίνεται στις οικονομικές του υποχρεώσεις. Υπάρχει και η κατηγορία των ποδοσφαιριστών, που θα γίνει η προσπάθεια να λυθούν τα συμβόλαια τους, για να αδειάσουν θέσεις για τις καλοκαιρινές μετεγγραφές.
Όταν ολοκληρωθεί αυτό το σκηνικό η ΑΕΛ θα κινηθεί και για τις θέσεις που θέλει να ενισχυθεί. Το πλάνο υπάρχει στην ομάδα, ο Χρίστος Χαραλάμπους έχει ήδη προσεγγίσει πιθανούς στόχους, θέλοντας να είναι έτοιμος όταν έχει ολόκληρη την εικόνα μπροστά του με τις αποχωρήσεις.
Θυμίζουμε ότι έχουν ολοκληρωθεί τα συμβόλαια των Ντέγοεστ, Τεσέϊρα, Μιραλάς, Μιλιντσεάνου και Ζτραβκόφσκι, με την ομάδα να έχει στα πλάνα της τον Βέλγο και τον Σκοπιανό. Στον Ντέγοεστ θα προταθεί νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την ελπίδα να το αποδεχθεί και να συνεχίσει στην ΑΕΛ. Το ίδιο ίσως να γίνει και με τον Σκοπιανό ο οποίος ψάχνεται για το εξωτερικό στο παρών στάδιο, αλλά όσο δεν βρίσκει κάτι που να τον ικανοποιεί, ίσως κάνει και αυτός δεύτερες σκέψεις…

Μιχαήλ Αριστείδου