Όπως σας ενημερώσαμε από νωρίς το πρωί, τα ξημερώματα της Πέμπτης σημειώθηκε έκρηξη βόμβας στο οίκημα του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), ενώ το βράδι της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου.
Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου Γιώργο Πάπουτσο ο οποίος ήταν έκπληκτος με την άσχημη αυτή εξέλιξη.
Συγκεκριμένα μας είπε:
«Τίποτα δεν προδίκαζε αυτό που συνέβη. Προηγήθηκε μια ήρεμη συνέλευση. Δεν προηγήθηκε κάτι. Είναι άγνωστο το τι έγινε και τους οδήγησε σε αυτή την πράξη. Άβυσσος η ψυχή των ανθρώπων που το έκαναν. Επαναλαμβάνω ότι για εμένα είναι έκπληξη αυτό που έγινε μετά από ήρεμη συνέλευση στην παρουσία λιγοστών και ιδιαίτερα παλαίμαχων διαιτητών και πρώην προέδρων. Δεν προδίκαζε κάτι. Σίγουρα δεν είναι θέμα συνέλευσης. Ίσως να ήταν προγραμματισμένο από πριν γνωρίζοντας ότι είχαμε την συνέλευση. Εξάλλου οι διαιτητές α’ κατηγορίας δεν ανήκουν πλέον στον Σύνδεσμο και το λέω αυτό υπό την έννοια του ότι μπορεί να είχε κάποιος παράπονα. Είναι ευθύνη της αστυνομίας η εξιχνίαση της υπόθεσης».

Έκρηξη βόμβας στο οίκημα του Συνδέσμου Διαιτητών!