Μπορεί το όνομα του Σλόμποταν Ουρόσεβιτς να μην λέει και πάρα πολλά στο ευρύ κυπριακό κοινό αλλά έρχεται με μεγάλες παραστάσεις. Ο Σέρβος αριστερός μπακ έχει μια εξαιρετική καριέρα σε νούμερα, σε Ναπρέτακ και Παρτιζάν όπου βρισκόταν τα τελευταία χρόνια. Με τους Παρτιζάνους μέτρησε 139 συμμετοχές και 12 γκολ, ενώ κατέκτησε στην καριέρα του και δύο κύπελλα με την ομάδα από το Βελιγράδι. Συνολικά, μετρά 200 συμμετοχές (με την Παρτιζάν) σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας 16 γκολ και 15 ασσίστ.
Η δε χρηματιστηριακή του αξία είναι στα 3.2 εκ. ευρώ! Κάτι που τον κάνει αυτόματα τον πιο ψηλό παίκτη σε αξία στον Άρη. Ο μέχρι πρότινος πρώτος στην λίστα, ο Στεπίνσκι έχει αξία 1.5 εκ ευρώ, απλά για να δώσουμε την διαφορά.
Στην Παρτιζάν αγωνιζόταν με το νούμερο 72 στην πλάτη, ενώ επέλεξε σε προηγούμενες ομάδες του το 27, το 28 και το 17.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ουρόσεβιτς ήταν βασικός στις διπλές αναμετρήσεις κόντρα στην ΑΕΚ για τον τρίτο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ κατά την θητεία του στην Ναπρέτακ είχε για ένα μικρό διάστημα ως προπονητή τον Σίνισα Γκόγκιτς. Στην Εθνική ομάδα αγωνίστηκε με το νούμερο 3.
Παρότι έχει πάρει τέσσερεις μετεγγραφές στην καριέρα του, δαπανήθηκαν μόλις 80.000 ευρώ για χάρη του, την περίοδο 2017/18 όταν μετακόμισε από την Ναπρέτακ στην Παρτιζάν.

Αριστείδου Μιχαήλ