Διενεργείται σήμερα Πέμπτη, η νεκροτομή επί της σoρού της 38χρονης από τη Βρετανία, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμά που διέμενε το απόγευμα

Η σορός της 38χρονης μεταφέρθηκε στον νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, εν αναμονή της διενέργειας της νεκροτομής που θα γίνει στη 13:30.

Την ίδια ώρα, οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται, με σκοπό την διερεύνηση των συνθηκών, κάτω από τις οποίες, επήλθε ο θάνατος της άτυχης γυναίκας.

Σημειώνεται ότι, η 38χρονη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμά όπου διέμενε στην επαρχία Πάφου από τον 43χρονο συμβίος της, γύρω στις 16:30 το απόγευμα.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα μέλη του ΤΑΕ Πάφου, τα οποία απέκλεισαν τη σκηνή για εξετάσεις, ενώ από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε πως η 38χρονη έφερε εξωτερικές κακώσεις και μώλωπες.

Παράλληλα, τα μέλη του ΤΑΕ Πάφου έλαβαν κατάθεση από τον σύμβιο του θύματος, ο οποίος αρχικά είχε αναφέρει πως εντόπισε την 38χρονη νεκρή σε διάδρομο του διαμερίσματος.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, τα μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών συνέλεξαν αριθμό τεκμηρίων τα οποία θα αποσταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Όσον αφορά την ιατροδικαστική εξέταση οι ιατροδικαστές ανέφεραν, όπως σημείωσε ο κ. Νικολάου, πως «η 38χρονη φέρει εκχυμώσεις σε όλο της το σώμα, καθώς και αιματώματα περιοφθαλμικά και στους δύο οφθαλμούς».