Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο γενικός διευθυντής της Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους.

-Για τα σημερινά εγκαίνια του προπονητικού κέντρου: «Είναι ένα στολίδι. Αποτελείται από τρία γήπεδα, γήπεδο 5Χ5 κι άλλες κτιριακές εγκαταστάσεις, είναι ένας χώρος που οι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας και της ακαδημίας θα περνούν αρκετό κι ευχάριστο χώρο. Είναι εξ ολοκλήρου με χρήματα των ιδιοκτητών κι αυτό δείχνει πως επενδύουν στην ομάδα, στις εγκαταστάσεις κι εύχομαι να καταλάβουν κάποιοι ότι είναι διατεθειμένοι να επενδύσουν και σε γήπεδο για την πρώτη ομάδα ώστε να έχει το δικό της στάδιο η επαρχία. Δεν περίμεναν χορηγίες για το προπονητικό κέντρο. Ήταν μέχρι και επικίνδυνο στην κατάσταση που βρισκόταν».

-Αν υπάρχει νεότερο για το «Στέλιος Κυριακίδης»: «Δεν υπάρχει αποτέλεσμα, είναι πολλά στον…αέρα κι αυτό μας προβληματίζει ιδιαίτερα. Θα παρουσιάσουμε κάποιες ιδέες και σχέδια στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ελπίζουμε ότι θα βρεθεί λύση. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να βρούμε τη λύση τόσο για το στίβο όσο και για το γήπεδο. Το θέμα είναι να καθίσουμε στο τραπέζι. Έφτασε ο καιρός να προχωρήσουμε σ’ αυτό το θέμα. Για την ώρα δεν έχουμε έδρα, δηλώσαμε το Τσίρειο στάδιο…».

-Για το θέμα προπονητή: «Οι ιδιοκτήτες δεν βρίσκονταν στην Κύπρο. Χθες έφτασε ο κ.Ντουμπόφ, σήμερα ο κ.Λομάκιν. Θα προχωρήσουν τις επόμενες μέρες και το θέμα προπονητή αλλά και με ποδοσφαιριστές. Χθες είδα και τον Λαΐφη στα ΜΜΕ. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει ο προπονητής δεν θα προχωρήσουμε σε οτιδήποτε άλλο».
-Αν συνεχίζει ο Μάριος Δημητρίου: «Θεωρώ ότι συνεχίζει. Είναι κι ο Αλέξανδρος Μιχαήλ. Προσπαθούμε να μιλήσουμε με κάποιους Κύπριους αλλά δεν είναι εύκολο, είναι πολύ λίγοι αυτοί που μπορούν να αγωνιστούν στην πρώτη κατηγορία».

-Για το δημοσίευμα περί ανταλλαγής Κανέ-Βαλακάρι: «Θέλουμε να κρατήσουμε και τους δύο. Είπαμε ότι ο κάθε παίκτης είναι διαπραγματεύσιμος. Υπάρχει πρόταση για Βαλακάρι αλλά δεν μας ικανοποιεί. Δεν είναι από την Μπενφίκα».

-Αν υπάρχει περίπτωση επιστροφής του Σεμέδο: «Δεν υπάρχει θέμα. Εκεί που βρίσκεται έχει πολύ ψηλό συμβόλαιο, η ομάδα του πλήρωσε ένα πολύ μεγάλο ποσό για την αγορά του».

-Για την προετοιμασία: «Αρχίζουμε 8 Ιουλίου στη Λετονία και μετά στις 14 ή 15 θα πάμε στην Αυστρία».