Δηλώσεις παραχώρησε ο ΠτΔ, Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την παρουσία του στα εγκαίνια του προπονητικού κέντρου της Πάφος FC, «Νάσος Κωνσταντίνου».
Αναλυτικά:
«Χαίρομαι με την παρουσία που είδα και όσα έγιναν. Ο σχεδιασμός ξεφεύγει από τα δεδομένα της χώρας μας. Σίγουρα από πλευράς της Πολιτείας θα ενισχύσουμε αυτή τη προσπάθεια. Η επένδυση στον αθλητισμό είναι επένδυση στα παιδιά μας. Θα σταθούμε αρωγοί στην προσπάθεια, ήδη κατά τη διάρκεια της ομιλίας θα κάνω μία αναφορά, αλλά και «τρέξω» κάποια θέματα που προκύπτουν».
Για το «Στέλιος Κυριακίδης»: «Υπάρχει μία λύση που θα εξυπηρετεί τους σκοπούς της ομάδας, αλλά και τους αθλητές του στίβου. Θα μιλήσω περισσότερο αύριο. Η απάντηση είναι ότι δε θέλουμε να φύγει, γιατί δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Υπάρχει λύση και για τους αθλητές του στίβου».
Η πρόταση των ιδιοκτητών της Πάφος FC έτσι ώστε να κάνει δικό της το «Στέλιος Κυριακίδης» η ομάδα, μπορεί να εφαρμοστεί; «Φυσικά και μπορεί, είναι μία επένδυση τεράστια για τη χώρα μας και την πόλη της Πάφου, η οποία ξεπερνάει τα 30 εκατομμύρια».