Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε εκ του γραφείου Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος.

-Για τον προγραμματισμό: «Η χρονιά που θα ακολουθήσει θα είναι πολύ πιο δύσκολη και πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι. Δεν θα γίνουν πολλές κινήσεις, περίπου 4-5 μεταγραφές. Το ψάχνουμε πολύ προσεκτικά, αν είναι δυνατόν να έχουμε ψηλό ποσοστό επιτυχίας στους παίκτες όπως και το περσινό καλοκαίρι».

-Για Κακόριν: «Δεν μπορώ να απαντήσω από τώρα. Αν είσαι ο Κακόριν, δεν νομίζω ότι θα ήθελες να πάρεις μια απόφαση…μπαμ-μπαμ. Θέλεις να δεις όλες τις επιλογές σου, πάνω απ’ όλα είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Τον θέλουμε, αλλά δεν θα κλείσει άμεσα του Κακόριν. Θα ήταν ευχής έργο, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Το χειρίζονται οι ιδιοκτήτες. Φαντάζομαι ότι έστω και λίγο θα πρέπει να ανέβει ο Άρης (σ.σ οικονομικά) για την περίπτωσή του».

-Για την Ευρώπη: «Έχουμε δύο άσους στο μανίκι μας. Ο πρώτος άσος έχει να κάνει με τον γυμναστή μας, τον Χρήστο Παπαδόπουλο. Όταν πέρυσι αποκλειστήκαμε από τη Νέφτσι, υπήρχε ένας μήνας κενό μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Είχε το πολύ δύσκολο έργο να κρατήσει έτοιμη την ομάδα από πλευράς φυσικής κατάστασης, ο άνθρωπος κατέχει το αντικείμενο και είναι αυθεντία σ’ αυτό. Θα είμαστε έτοιμοι. Ο δεύτερος άσος είναι ότι έχουμε ήδη έτοιμο τον κορμό μας. Ακόμη κι αν δεν ολοκληρώσουμε τις μεταγραφές μας, έχουμε ήδη μια ανταγωνιστική ομάδα. Θα πρέπει βέβαια να έχουμε και μια ευνοϊκή κλήρωση διότι υπάρχουν και μεγαθήρια…».