Την παραμονή του στη Ρόμα, για τουλάχιστον ακόμα ένα χρόνο, επιβεβαίωσε με μία χειρονομία του ο Ζοσέ Μουρίνιο,παρά τις πρότασεις που είχε στα χέρια του από αρκετές ομάδες της Premier League αλλά και από την Παρί.
Ο “Μου” έχει ξεκαθαρίσει πολλάκις πως αγαπάει τη Ρόμα αλλά χρειάζεται να γίνουν αρκετές αλλαγές τόσο σε θέματα οργάνωσης όσο και σε θέματα μεταγραφικής πολιτικής προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει στην κορυφή.
Πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε τους Ιταλούς να εξετάζουν το ενδεχόμενο απόκτησης του Μάουρο Ικάρντι, ως αντικαταστάτη του τραυματία Τάμι Έιμπραχαμ. Σύμφωνα με το Roma Press, που ασχολείται ενεργά με το ρεπορτάζ του ιταλικού συλλόγου, γίνεται προσπάθεια από τον Μουρίνιο προκειμένου να αποσπάσει την υπογραφή του Γιούρι Τίλεμανς, ο οποίος θα μείνει άμεσα ελεύθερος από τη Λέστερ.
Ο Βέλγος αναμένεται να πάρει άμεσα την οριστική του απόφαση αλλά εξετάζει και προτάσεις από ομάδες της Premier League, με την Άστον Βίλα να είναι αυτή που εκδηλώσει πιο έντονο ενδιαφέρον. Θυμίζουμε πως ο Τίλεμανς αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής και τη φετινή αγωνιστική περίοδο κατέγραψε 4 γκολ και 2 ασίστ σε 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.