Ο Βίκτορ Σάντσεθ έπειτα από 3,5 χρόνια επιστρέφει στους πάγκους, καθώς υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Καρταχένα της Segunda Division.

Επιστροφή στους πάγκους για τον Βίκτορ Σάντσεθ στους πάγκους έπειτα από 3,5 χρόνια! Ο Ισπανός που είχε περάσει ως ποδοσφαιριστής από τον Παναθηναϊκό, ήταν βοηθός του Μίτσελ στην πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό και είχε ένα σύντομο πέρασμα από τους Πειραιώτες ως πρώτος προπονητής το 2016 (21/6 – 9/8) υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Καρταχένα της Segunda Division. Η νέα ομάδα του 47χρονου κόουτς τερμάτισε ένατη στο προηγούμενο πρωτάθλημα της La Liga 2 και βρίσκεται στην 2η κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

O Σάντσεθ στην τελευταία του δουλειά στη Μάλαγα είχε απολυθεί στις 7 Ιανουαρίου του 2020, λόγω ενός βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου που κυκλοφόρησε στο twitter, στο οποίο ο ίδιος απεικονιζόταν γυμνός. Το όνομά του αποκαταστάθηκε εξί μήνες αργότερα, στις 7 Ιουλίου, όταν η Μάλαγα αναγνώρισε το άδικο και ακατάλληλο της απόλυσης του Ισπανού τεχνικού και θα τον αποζημιώσει με ένα κοινώς συμφωνηθέν ποσό κι από τις δύο πλευρές. Εκτός από Ολυμπιακό και Μάλαγα έχει δουλέψει ως πρώτος προπονητής σε Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και Ρεάλ Μπέτις.