«Είναι πολύ ωραίο να βρίσκομαι εδώ, είναι ωραίο για οποιονδήποτε από εμάς. Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς στόχους για έναν προπονητή. Ελπίζω να είναι ένα σημείο εκκίνησης, πάντα έλεγα ότι τα καλύτερα έρχονται και απολαμβάνω αυτή τη στιγμή με όλες τις άλλες», είπε ο Σκωτσέζος προπονητής μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου.

«Έχω διαχειριστεί 1000 παιχνίδια, 600 φορές σε πάγκους της Premier. Έχω φτάσει σε ανόδους και έχω παίξει σε τελικούς. Αλλά αυτή είναι η πιο σημαντική στιγμή της καριέρας μου. Το να είμαι προπονητής ποδοσφαίρου για τόσο καιρό σημαίνει ότι έχω κάνει κάτι καλό. Υπάρχουν πολλοί καλοί προπονητές τριγύρω, αλλά πρέπει να καταλάβουν αν μπορούν να συνεχίσουν για 20 χρόνια όπως έκανα εγώ. Αυτός αύριο είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας, μια διαφορετική εμπειρία σε σύγκριση με άλλους αγώνες. Δεν έχω προετοιμάσει κάτι συγκεκριμένο, ελπίζω αύριο το βράδυ να βρω τις κατάλληλες λέξεις για να πετύχω. Η δουλειά μου είναι να προσπαθήσω να κερδίσω», πρόσθεσε.

«Σκέφτεσαι συνεχώς πώς να παίξεις και να δημιουργήσεις προβλήματα στους αντιπάλους σου, αλλά είναι χρήσιμο να έχεις σχέδια Β και Γ. Πρέπει να προετοιμαστείς ψυχικά, δεν έχουμε χάσει ποτέ σε αυτή τη διοργάνωση, πέρυσι χάσαμε μόνο στους ημιτελικούς και ελπίζουμε να κάνουμε μια διαδρομή ξεχωριστή και την επόμενη χρονιά. Ναι, σκεφτήκαμε να προετοιμαστούμε για πέναλτι, ξέρω τι θέλω να κάνω αλλά δεν θα αποκαλύψω τα σχέδιά μου», συμπλήρωσε.