Toν γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγες ώρες βίντεο που δείχνει επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα Σαββάτου (3/6) στην πλατεία της Αγίας Νάπας εναντίον νεαρής Τουρκοκύπριας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, παρέα Ελληνοκύπριων διαπληκτίστηκε με παρέα Τουρκοκυπρίων με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια.

Οι δύο Ελληνοκύπριοι ηλικίας 22 και 30 ετών φέρεται να κτύπησαν νεαρή Τουρκοκύπρια με αποτέλεσμα να της προκαλέσουν κάταγμα δοντιών.

Συνελήφθησαν από μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου για τη διευκολύνσεων των ανακρίσεων, σε σχέση με υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης με θύμα την 25χρονη Τουρκοκύπρια.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που εξασφαλίσθηκαν, επιτέθηκαν και κτύπησαν την 25χρονη με αποτέλεσμα αυτή να πέσει από περιτείχισμα ύψος 2-3 μέτρων και να κτυπήσει στο έδαφος.

Η 25χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε σπάσιμο δοντιού και εκχυμώσεις σε διαφορά μέρη του σώματος της.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου και εναντίον τους εξασφαλίστηκε διάταγμα κράτησης για περίοδο 4 ημερών.

Τα κίνητρα που οδήγησαν στον τραυματισμό της 25χρονης διερευνώνται από το ΤΑΕ Αμμοχώστου.