Ο Άντονι Ιραόλα φαίνεται να είναι το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, σύμφωνα με δημοσιεύματα σε Ισπανία και Αγγλία.
Η αυλαία του ισπανικού πρωταθλήματος πέφτει απόψε και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού είναι μεγάλο, καθώς δύο βασικοί του στόχοι για τον πάγκο ολοκληρώνουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Ο πρώτος είναι ο Άντονι Ιραόλα, ο οποίος χθες ενεπλάκη σε σενάριο και για τη Νότιγχαμ Φόρεστ.
Συγκεκριμένα, γράφτηκε ότι ο Ισπανός τεχνικός απέρριψε την πρόταση ανανέωσης της Ράγιο Βαγιεκάνο για να συνεχίσει την καριέρα του στη Νότιγχαμ, ωστόσο από την Αγγλία υπήρξε διάψευση αυτού του σεναρίου. Στο Νησί έλεγαν ότι ο Ιραόλα δεν θα πάει στην αγγλική ομάδα, αλλά πιθανότατα θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, λόγω και της παρουσίας του Άντονι Κορδόν.
Ο 40χρονος προπονητής είναι μια από τις επιλογές των «ερυθρόλευκων» και πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο ίδιος είναι θετικός να έρθει στην Ελλάδα.
Στη λίστα του Ολυμπιακού βρίσκεται και ο Χοσέ Μπορδαλάς, ο οποίος τελειώνει τις υποχρεώσεις του με τη Χετάφε, ενώ υπάρχει και η περίπτωση του Καγέχα, ο οποίος εργάζεται στη Λεβάντε και ενδέχεται να έχει αγώνες έως και τις 18 Ιουνίου.
Πρόθεση του Κορδόν και της διοίκησης είναι μέσα στην επόμενη εβδομάδα να κλείσει το θέμα του προπονητή, για να πάρει σειρά ο μεταγραφικός σχεδιασμός.